×
Menu

Retourneer een bestelling

Wil je iets retourneren naar ons? Geen enkel problem, we hebben het zo gemakkelijk mogelijk voor je gemaakt. Je kunt een online retour fomulier invullen en een retour label van de DPD uitprinten, dit voor maar 4,95 €.

Start het retourneren

Een andere optie is, dat je je retour online aanmeldt en:

  • Het pakket weigert aan de deur
  • Het pakket terug te sturen op eigen verantwoordelijkheid en dus met een zelfgekozen bezorgingsdienst.

FAQs - Meest gestelde vragen

Hoeveel tijd heb ik om mijn bestelling retour te sturen?

Bij SkatePro kun je jouw producten retourneren binnen 365 dagen.

Waar moet ik mijn producten heen sturen als ik geen gebruik wil maken van SkatePro's retour service?

SkatePro ApS
Omega 6
DK-8382 Hinnerup
Denemarken

Houd er rekening mee dat het pakket rechtstreeks op dit adres moet worden afgeleverd en niet wordt opgehaald in een parcelshop.

Hoe maak ik een omruiling?

Je kan je producten gemakkelijk retourneren naar ons en een nieuwe order plaatsen voor het gewenste product. Wanneer we je geretourneerde pakket hebben ontvangen, zullen we je het bedrag terugstorten naar je orginele betaalmethode.

Kan ik elk product retourneren?

Nee, niet alle bestelde producten kunnen geretourneerd worden. Producten, die wij handmatig voor je aangepast hebben, kan je niet retourneren, dit betreft alle services en montages. Meer informatie: Uitzonderingen op herroepingsrecht

Krijg ik de verzendkosten terug?

Je krijgt de verzendkosten terug als je de complete bestelling terugstuurd. Dit is exclusief de verzendkosten voor de retourzending. (4,95 € als je gebruik maakt van onze retourzend service). Als je een gedeelte van je besteling retourneerd krijg je je verzendkosten niet terug. Dan betaal je zowel je verzendkosten over je bestelling en de verzendkosten voor de retourzending. Hellaas is het niet mogelijk om een product te ruilen. Als je een ander product wilt hebben ben je natuurlijk altijd welkom om een nieuwe bestelling te plaatsen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden