×
Menu

Snowboardhelmen

  Filter
Kleur
Merken
Maat
In maat verstelbaar
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 3

Goed om te weten

Waarom moet je een snowboard helm dragen?

Snowboarden is een actiesport met plezierige en spannende momenten, zeker als het je lukt om dat eerste trucje te doen. Maar alle pogingen daarvoor zijn wellicht niet zo succesvol, dus een snowboard helm is een van de benodigdheden bij veiligheidsuitrusting in de sneeuw.

Een snowboard helm zal, uiteraard, je hoofd beschermen tegen verwondingen door een klap maar geeft je tegelijkertijd het comfort en het vertrouwen dat je veilig bent. Als je dit eenmaal doorhebt, zal het gemakkelijker zijn, om een extra poging te wagen om een trucje te laten lukken of om meer uitdagend terrein op te zoeken. Het is bewezen dat beschermende uitrusting je prestatie verhoogd omdat je je nu eenmaal veel comfortabeler voelt om er 100% voor te gaan.

Snowboardhelmen kunnen gaaf zijn

Het is zeker veel gaver om de gehele snowboard vakantie in de sneeuw door te brengen in plaats van een ziekhuisbed na dag 2. Steeds meer merken combineren snowboardhelm ontwerpen met skateboard helmen en gelijksoortige om de uitstraling te handhaven zonder afbreuk te doen aan de veiligheid. Dus als je er perse gaaf uit wilt zien, vrees dan niet, snowboardhelmen kunnen er zeker voor zorgen dat je er gaaf uitziet.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden