×
Menu

Wakeboard onderdelen

  Filter
Merken

Goed te weten

Voeg onderdelen toe en pas je board aan

Je wilt niet ergens lekker aan het wakeboarden zijn en dan een schroef, bout of vin missen. Dit ruïneert je dag en zorgt ervoor dat je eerder naar huis kan.

Als je dit wilt voorkomen adviseren we je om even goed te kijken naar de wakeboard onderdelen en artikelen.

In deze categorie vind je ook vinnen, ook al zijn vinnen op een wakeboard niet per se nodig. Vinnen zijn handig voor als je een overgang wilt maken van rail naar rail. Ze zorgen ook voor meer controle en helpen voorkomen dat je wegglijd.

Toch kiezen veel rijders ervoor om zonder vinnen te wakeboarden. Ze willen voornamelijk focussen op stunts en slides over boxen en rails waarbij de vinnen makkelijk kunnen blijven haken of afbreken.

Zonder vinnen is het alsof je met je auto op een ijzige weg rijdt, je hebt wel wat controle maar je moet voorzichtig zijn. Met je wakeboard kun je ook wel wat controle houden, maar voeg hier agressie en snelheid aan toe en de grip en controle wordt snel minder.

De vin heeft een grote invloed op de algemene surf ervaring. Een vin veranderd het gevoel en de karakteristieken van het wakeboard. Als je zelf een board hebt die zonder vinnen erg snel voelt, kunt je makkelijk ombouwen tot een board die iets langzamer voelt door eenvoudig weg een bepaald type vinnen te monteren.

Als je een bepaald gevoel wilt bereiken met je board, geef ons dan even een belletje en we helpen je in je keuze van vinnen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden