×
Menu

Griptape voor de step

  Filter
Kleur
Merken
Breedte
Lengte
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Goed te weten

Griptape op je stuntstep - waarom?

Als je een stuntstep monteert, is het belangrijk om ook de griptape te monteren zodat je voet niet wegglijd. Grip tape zorgt ervoor dat je voet grip heeft op het deck. Voornamelijk als je tricks uitvoert zorgt griptape voor dat beetje extra grip waardoor je je landingen veilig kunt maken en geeft je de volledige controle over je stuntstep.

Op deze pagina vind je een grote selectie van griptape voor je stuntstep voor extra grip op je deck. Griptape is ook een gemakkelijke en goedkope manier om je stuntstep aan te passen naar je eigen smaak, daarom hebben we een brede selectie aan kleuren en modellen.

Griptape van je step vervangen

Na verloop van tijd slijt je griptape en verliest hij wat van zijn grip, dit is een goede indicator dat het tijd is om hem te vervangen. Je kunt ervoor kiezen om een griptape te kopen die al voorgesneden is voor je deck, zodat je deze direct kunt opplakken. Maar als je hem liever zelf op maat snijd hebben we voor jou ook vellen en rollen die je kunt kopen. Om geld te besparen kun je het beste een hele rol kopen of als al je vrienden ook griptape nodig hebben is dit ook een goede oplossing.

Tijdens het installeren van de grip op je step moet je ervoor oppassen dat er geen luchtbellen onder de griptape blijven zitten. Luchtbellen zorgen ervoor dat griptape minder lang meegaat en minder goed vastzit op het deck.

Griptape kan je stuntstep er ook beter uit laten zien. We hebben het in verschillende kleuren en thema's.

Als je nog vragen hebt ivm het kopen van nieuw griptape voor je stuntstep dan kun je verder lezen in de gids "Aankoop griptape voor de step".

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden