Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Skateboard Impact Shorts

  Filter
Maat

Skate vol vertrouwen met impact shorts

Impact shorts - ook wel valbroeken genoemd - worden gedragen om je heup, stuitje, dijbeen en billen te beschermen. Ze hebben de lengte van normale shorts, maar zijn opgevuld op de juiste plekken om de impact te verzachten wanneer je valt. Ze worden onder de kleding gedragen en helpen om pijn en kans op ernstiger letsel te verminderen.

Het dragen van impact shorts wordt met name aanbevolen voor beginnende skaters, maar is ook handig voor andere rijders die vaak op hun billen of heupen landen - zoals bij het skaten van ramps. Skateboard impact shorts kunnen ook worden gebruikt voor andere actiesporten zoals inline skaten en stuntsteppen.

Harde of flexibele pads als voorkeur

Bij de padded shorts kun je kiezen uit meerdere stijlen en ontwerpen. Hardere, stijvere pads bevatten sterkere vulling en duurzaam EVA-foam. Hierdoor ben je optimaal beschermd tegen de hardste klappen. Dunnere pads bieden meer flexibiliteit, maar ook minder totale bescherming.

Bovendien weten we allemaal dat een goede skatesessie een zware training kan zijn. Hierom gebruiken veel merken ademende en vochtabsorberende materialen bij het ontwerp van de impact shorts.

Padded shorts zijn slechts één onderdeel van de beschermende uitrusting die je zou kunnen dragen tijdens het skaten. Voor hoofdbescherming kun je kijken naar onze Skateboard Helmen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden