×
Menu

Accessoires voor het skiën

Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Welke ski-accessoires heb ik nodig tijdens mijn skivakantie?

Je voorbereiden op de skivakantie kan een uitdaging zijn vanwege de hoeveelheid kleding en skiuitrusting die je mee moet nemen. Vergeet de kleinere ski-accessoires niet die jouw vakantie net wat gemakkelijker kunnen maken.

Voor skiërs die hun eigen uitrusting hebben zijn enkele van de meest populaire ski-onderdelen die je kunt krijgen skistraps om je ski's bij elkaar te houden. Ook zijn skisloten niet te missen, zodat je ski's niet worden gestolen. Veel skiërs kiezen ervoor om skischoenen als eerste aankoop te kopen en willen er zo goed mogelijk voor zorgen. Skischoenverwarmers en -drogers helpen goed om vocht uit de skischoenen te verwijderen en de voeringen van de skischoenen te behouden. De zolen onder de skischoen kunnen worden vervangen als de originele versleten zijn.

Handwarmers en voetwarmers kunnen de dag redden

Handen en voeten zijn normaal gesproken de eerste lichaamsdelen die koud worden op winterse dagen of wanneer je een verkeerde inschatting gemaakt hebt van de hoeveel skilagen je aan zou moet hebben. Koude handen en koude voeten kunnen echt het plezier uit je skidag halen, dus het is een verstandige keuze om verwarmingskussentjes in je zak of rugzak te hebben.

De wegwerphandwarmers blijven meer dan 8 uur warm. Handig is dat je ze kunt activeren wanneer je maar wilt door gewoon het warmtekussen te kraken, dit start de chemische reactie die warmte creëert. Hetzelfde proces geldt voor de voetwarmers, maar het is beter om dit binnen te doen, omdat je de skischoenen eerst hiervoor moet uittrekken.

Naast het verzorgen van je handen en voeten, moet je niet vergeten je ski's goed te onderhouden. Door ze regelmatig te waxen en de kanten te slijpen voelen de ski's geweldig aan wanneer je naar beneden skiet. Bekijk hier onze producten voor Skionderhoud.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden