×
Menu

Accessoires

Hand warmers, voet warmers, teen warmers en andere accessoires

Er is natuurlijk 1 factor, waar je nooit op kunt bouwen, het weer. Hoeveel lagen kleren je ook voor kiest, de mogelijkheid blijft er dat je koude lichaamsdelen krijgt. De verwarmingselementen zijn dan toch altijd een bonus om mee te nemen op je ski trip.

Je kunt het bevriezen van je handen, voeten, tenen dus voorkomen met verwarmingselementen voor deze onderdelen van je lichaam.

Wanneer je de warmte pads 'breekt', start er een bepaalde chemische reactie en dit zorgt dan voor het warme en fijne gevoel van de pads. Deze elementen kun je gemakkelijk in je handschoenen en ski schoenen stoppen om toch de hele dag het lekker warm te hebben.

De hand warmers, die wij aanbieden zijn van het merk Thermopad. De warmte, die zij geven, gaat tot maximaal 45 graden met een gemiddelde van 37. Deze hand warmers geven warmte tot rond de 12 uur lang.

Andere handige en goede spullen in deze categorie

In deze categorie vind je ook allerlei verschillende andere accessoires voor je wintersport. Sloten, tools, wax ijzers en ga zo maar door.

Meeste skiërs hebben hun eigen ski boot en het is erg belangrijk dat deze boots droog blijven. We hebben verschillende schoen warmers, die zorgen dat je boots klaar en droog zijn voor de volgende dag. Je zou ze zelfs een beetje kunnen opwarmen, voordat je ze gaat gebruiken.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden