MENU
×

Waveboards

  Filter
Merken

Met een waveboard ben je verzekerd van een leuke en andere ervaring van het rijden op een skateboard te krijgen.

Wat is een Waveboard?

Een waveboard is gemonteerd met twee wielen, die 360 ​​° kunnen draaien, en is bevestigd aan de voor-en achterkant. Beide uiteinden wordt gecombineerd door een bar met veer in het midden, en helpt om een ​​cool effect te geven wanneer je op je waveboard rijdt. Beide uiteinden kunnen worden gedraaid in tegengestelde richting, en je waveboard wordt bestuurd door het kantelen van de voorste en achterste uiteinden op verschillende manieren. Zo train je je evenwicht terwijl je plezier maakt.

Een waveboard kan gebruikt worden door alle leeftijden, maar een goede mobiliteit beïnvloed je balans, en een goede balans maakt dat je een waveboard wel of niet kunnen rijden. Verder is het belangrijk om een ​​waveboard te hebben in de juiste maat, balans alleen is niet genoeg. Het is belangrijk dat je bereik hebt van het ene eind naar het andere, bij het kiezen van de lengte van een waveboard.

Je leert de basis in een paar minuten, maar het is niet moeilijk om nieuwe uitdagingen te vinden. Een waveboard is gegarandeerd vermaak voor jou en je vrienden. Op deze pagina vindt je de verschillende street boards en accessoires.