Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Waveboards - Completes

Goed om te weten

Met een waveboard ben je verzekerd van een bijzondere nieuwe skate ervaring.

Wat is een waveboard?

Een waveboard heeft twee wielen, die 360 ​​° kunnen draaien, welke bevestigd zijn aan de voor-en achterkant. Beide uiteinden wordt verbonden door een bar met veer in het midden voor meer flexibiliteit. Deze twee aspecten geven een ​​cool effect wanneer je op je waveboard rijdt. Beide uiteinden kunnen worden gedraaid in tegengestelde richting, en je waveboard wordt bestuurd door het kantelen van de voorste en achterste uiteinden op verschillende manieren. Zo train je je evenwicht terwijl je plezier maakt.

Wat is belangrijk voor het rijden van een waveboard?

Een caster board kan gebruikt worden door alle leeftijden, maar een goede mobiliteit en balans maakt dat je een caster board wel of niet kunnen rijden. Verder is het belangrijk om een ​​caster board te hebben in de juiste maat, balans alleen is niet genoeg. Het is belangrijk dat je bereik hebt van het ene eind naar het andere, bij het kiezen van de lengte van een waveboard.

Je leert de basis in een paar minuten, maar het is niet moeilijk om nieuwe uitdagingen te vinden. Waveboards zijn gegarandeerd vermaak voor jou en je vrienden. Op deze pagina vindt je de verschillende street boards en accessoires.

We hebben waveboards van top merken zoals Street Surfing en Razor. Ook kun je bij ons altijd reserve onderdelen vinden, zoals wielen en griptape, in de categorie met waveboard accessoires.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden