×
MENU

Remmen voor de step

  Filter
Merken
Rem type
Wieldiameter

Goed te weten

Stuntstep rem - Veer of Flex spatbord

Op deze pagina vindt je veel verschillende remmen voor je step. We bieden stuntstep remmen aan voor beginners, professionals en iedereen die daar tussenin zit. De stuntstep remmen zijn duurzaam en betaalbaar, wat het makkelijk maakt om binnen het budget te blijven.

De rem van de step wordt altijd over het achterwiel gemonteerd. Je hebt keuze uit twee soorten: een rem met veer of een flex fender rem. Een veerrem is een standaard uitvoering van de rem op de meeste stuntsteps voor kinderen en stuntsteppen uit het onderste segment. Deze step rem bestaat uit drie onderdelen: de rem zelf, een veer en een bevestigingsbout. Na verloop van tijd wordt de veer minder strak, wat een indicatie is dat de veer vervangen dient te worden.

Een andere soort stuntstep rem is de flex fender rem. Dit is gemaakt uit één stuk en wordt door middel van montagebouten aan het deck bevestigt. Dit soort step rem is duurzamer dan een veerrem, daarom vindt je deze vaak op stuntsteppen uit het hogere segment.

Past de rem bij je deck en wielen?

Niet elke rem past op elke soort deck en niet elke rem kan gebruikt worden voor alle wielmaten. Daarom is het belangrijk om te checken of de gewenste rem gebruikt kan worden met jouw stuntstep. Je kunt compatibiliteit van elk product in de specificaties vinden. De wielmaat die past bij de rem wordt getoond en welk type rem het is. Let op dat de montage gaten van de rem overeenkomen met de montagegaten in je deck.

Als je twijfelt, neem dan contact met ons op of lees verder over de stuntstep rem in onze gids "Aankoop rem voor de step".