×
Menu

Opblaasbare SUP boards

  Filter
Kleur
Merken
Lengte
SUP Activiteit
Gebruikersgewicht

Goed te weten

Opblaasbare SUP's

Opblaasbare Stand Up Boards (ook wel ISUP genaamd) zijn hard van de buitenkant (fiberglass), zoals de solide SUP's ook zijn gemaakt, echter is de kern gevuld met lucht. Hierbij komen verschillende voordelen kijken, zoals het makkelijker opruimen en het vervoeren bijvoorbeeld.

De ISUP's zijn gemaakt met verschillende lagen PVC plastic en miljoenen samengeweven vezels, die de bovenkant aan de onderkant verbindt. Deze vezels zijn ijzersterk, wanneer je ISUP volledig is opgeblazen. Over het algemeen zijn de ISUP's ook lichter dan de massieve boards.

Je kunt een opblaasbare SUP gebruiken voor dezelfde doeleinden als een massieve SUP.

Hoewel ze geweldige drijvende eigenschappen hebben, adviseren wij om de opblaasbare SUP's alleen te gebruiken op het vlakke water of met kleine golven.

Waarom een ISUP (Opblaasbare SUP)

  • Wanneer je in een kleine woning woont of wellicht geen busje hebt om je SUP in te vervoeren, is het ideaal dat je een opblaasbare SUP hebt, zodat je deze problemen niet hebt. Gemakkelijk te vervoeren en erg licht van gewicht.
  • Je hebt weinig ruimte nodig om je opblaasbare SUP op te bergen.

Reis rond de hele wereld met je ISUP en ontdek de beste plekken.

We hebben een grote collectie met verschillende opblaasbare SUP's. Verschillende designs en merken van bijvoorbeeld Fanatic, STX en Ten Toes.

Twijfel je toch nog over je keuze? Neem dan gerust contact op met ons Customer Connection Team.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden