MENU
×

Steppen met grote wielen

  Filter
Merken
Totale hoogte
Wieldiameter
Deck lengte
Deck ontwerp
Max. toelaatbaar gewicht

Er zijn een aantal verschillende fabrikanten van steppen met grote wielen die zijn ontworpen voor volwassenen. We hebben een aantal van de beste modellen verzameld op deze pagina. Jonge en oude kinderen kunnen natuurlijk ook veel van de modellen te gebruiken.

Voor volwassenen

Het ontwerp van steppen geschikt voor volwassenen is anders, om een hoger comfort te garanderen. Naast het hebben van grote wielen, kunnen steppen voor volwassen meestal hoger verstelt worden dan gewone steppen en het deck is breder en langer. Je kunt het aanbevolen maximale gewicht van de gebruiker zie onder specificaties voor elke step.

Voordelen van grote wielen

Volwassenen gebruiken steppen meestal voor transport, en voor transport is het een goed idee om een ​​step met grote wielen kiezen, omdat ze meer stabiliteit bieden en minder gevoelig zijn voor oneffen wegen. Verder zijn grote wielen meestal sneller, wat betekent dat je minder energie voor beweging nodig hebt. Voor volwassenen raden we altijd steppen aan waar het wiel ten minste een diameter heeft van 150 mm.

Opvouwbare modellen

Het kan nuttig zijn om een opvouwbare step te kiezen, bijvoorbeeld als je hem in de trein, bus of op het werk mee wilt nemen. Het duurt een paar seconden om het mechanisme ongedaan te maken, en als de step wordt opgevouwen werkt de bar als een handig handvat om de step aan mee te nemen. Maar als de step altijd klaar gaat staan voor gebruik voor gebruik, is het misschien interessant voor je om een model met een kickstand te kiezen.

Opvouwbare modellen kunnen een beetje 'bouncy' voelen en minder robuust dan onepiece modellen. Maar het is geen probleem als je gewoon voldoet aan het maximale gewicht dat is aangegeven door de fabrikant.