×
Menu

Skimboard onderdelen

  Filter
Merken

Goed om te weten

Benodigde uitrusting voor skimboarden

Afgezien van een skimboard en water, zijn er een paar handige dingen die je kunt gebruiken om te skimboarden. Wax- en traction pads worden normaalgesproken gebruikt op skimboards om je voeten grip te bieden. Skimboardtassen zijn ideaal om je board mee naar het strand te nemen wanneer je een weekendje naar de kust gaat. Hoewel skimboards niet zo groot zijn als surfboards, maakt een tas met draagriemen het gemakkelijker mee te nemen en beschermt het tegen beschadigingen.

Heb ik traction pads nodig voor skimboarden?

Skimboard traction pads zorgen voor veel grip en controle voor je voeten tijdens het skimboarden. Sommige skimmers gebruiken gewoon skim- of surfwax op de bovenkant van het board, maar voor maximale grip zijn traction pads een must-have. Wax biedt een redelijke hoeveelheid grip, maar traction pads gaan langer mee en helpen je voeten te voelen waar ze zich op het board bevinden.

Skimboarden doe je het beste als de zon schijnt, maarzorg dan wel dat je je huid beschermt UV-straling met een Rash Guard. Voor koude dagen is skimboarden in een wetsuit een goed idee.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden