×
Menu

Inline / Street hockey onderhoud

  Filter
Merken

Goed om te weten

Het onderhouden van Roller Hockey skates is belangrijk voor elke speler

Alle hockeyspelers zouden regelmatig onderhoud moeten plegen aan hun inline hockey skates. Je wilt namelijk aan het begin van het seizoen je street hockey skates in de beste staat hebben en om dit te behouden zul je ook naarmate het seizoen vordert af en toe je skates moeten nakijken.

Hoe maak je roller hockeywielen schoon?

Een van de belangrijkste onderdelen van je skates om regelmatig te controleren, is of de wielen nog goed draaien. Als ze dat niet goed doen, dan is het waarschijnlijk tijd om je lagers te reinigen of zelfs te vervangen. Je kunt de meeste producten hiervoor op deze pagina vinden, maar als je wilt lezen over hoe je dit het beste kan doen, klik dan door naar onze gids Schoonmaken en smeren van lagers.

Gedurende het seizoen is het zeker de moeite waard om je wielen af en toe schoon te maken om ervoor te zorgen dat er geen vuil in achterblijft. Dit kan eenvoudig door ze af te vegen met een vochtige doek.

Roller hockey gereedschap voor je skates

Het hebben van het juiste gereedschap voor street hockey is heel belangrijk voor het onderhoud van je skates. Hier vind je functioneel gereedschap, bijvoorbeeld voor het verwijderen en installeren van nieuwe lagers of wielen, het aandraaien van de assen en gewoon in het algemeen tools die ervoor zorgen dat je setup klaar is voor een inline hockey wedstrijd. Deze skate tools zijn universeel en kunnen daarom ook gebruikt worden voor alle andere soort skates.

De tools in deze categorie zijn specifiek gemaakt om je te helpen bij het opknappen van je skates. Als je op zoek bent naar tape voor je hockeystick, kijk dan eens naar onze categorie Inline / Street Hockey Tape.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden