×
Menu

Elleboogbeschermers - BMX

  Filter
Merken
Maat

Hoe beschermen elleboogbeschermers je als je op BMX fietsen rijdt?

Eigenlijk zijn je ellebogen heel kwetsbaar als je met je BMX valt, zeker als je op racet of op dirt tracks, vert of bowls rijdt.

Als je je elleboog bezeert, kan het lange tijd duren voordat je hersteld bent en geeft je behoorlijk wat problemen.

Met een set elleboogbeschermers, hou je niet alleen je ellebogen veilig, maar krijg je ook het extra vertrouwen om tot het uiterste te gaan.

Alle BMX elleboogbeschermers die je in de categorie vindt, zijn ontworpen om je het grootste gevoel van vrijheid te geven. De materialen waar de BMX elleboogbeschermers van gemaakt zijn, zorgen dat je huid kan ademen, wat ze geschikt maakt om ze lange tijd te dragen, zelfs bij warm weer.

Kies tussen twee soorten BMX elleboogbeschermers

Je vindt de klassieke hard caps BMX elleboogbeschermers in deze categorie. Deze zijn goed als je bijvoorbeeld dirt jumps doet. Verder zijn ze perfect voor de beginner die optimale bescherming wil.

Maar denk eraan dat ondanks dat klassieke hard cap BMX elleboogbeschermers anatomisch gevormd zijn, ze je wel een beetje beperken in je bewegingen.

Veel rijders, specifiek freestyle rijders kiezen voor zachte BMX elleboogbescherming. De voordelen zijn dat het je 100% vrij laat bewegen en ook onder je kleding kan worden gedragen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden