×
Menu

Accessoires voor rolschaatsen

Goed te weten

Ga voor de Upgrade: De beste onderdelen!

Een enthousiaste rolschaatser weet waarschijnlijk wel dat een vierwieler of rolschaats veel meer is dan de naam doet vermoeden. Er zijn duizenden aanpassingen mogelijk aan je rolschaatsen. Sommige aanpassingen zijn alleen voor het uiterlijk, maar andere rolschaats onderdelen verbeteren je snelheid en beleving op de rolschaats.

Op deze pagina vind je allerlei soorten reserve onderdelen en accessoires voor je rolschaatsen. Gereedschap, pads, montage onderdelen, veters in allerlei kleuren en patronen, binnenschoenen en heel veel meer. Op dit moment is een van de meest populaire producten de stijlvolle veters in regenboog kleuren van Rio Skates, de perfecte accessoire om de persoonlijke touch aan je rolschaats te geven.

Je vindt hier ook de populaire Supreme Turbo rolschaatsschoenen, waar je zelf je wielen nog voor uit kunt kiezen zodat deze helemaal naar eigen smaak is. Als onderdelen van je rolschaats gebroken zijn vindt je hier waarschijnlijk het onderdeel om te vervangen.

Als je vindt dat je rolschaats iets te stug zijn als je wilt draaien kun je dit gevoel makkelijk aanpassen door een nieuw setje zachtere bushings, die je hier bij de rolschaats onderdelen ook kunt vinden. Als je juist het tegenovergestelde probleem hebt (dat je skates te zacht zijn) kun je ook stuggere bushings vinden in deze categorie. Dit is goedkoop om te vervangen en je zult versteld staan hoe veel verschil het vervangen van je bushings maakt voor je rolschaats beleving.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden