×
Menu

Accessoires

  Filter
Merken

Goed te weten

Waarom moet ik schaatsbeschermers gebruiken?

Als je bij de schaatsbaan aankomt is het belangrijk dat je ijzers van je schaatsen zo scherp en schoon mogelijk zijn. De beste manier om dit te garanderen is door gebruikt te maken van een schaatsenslijper van goede kwaliteit en door goed voor je schaatsen te zorgen.

Op deze pagina vind je onze selectie schaatsbeschermers die je helpen om je schaatsen tijdens vervoer scherp te houden.

Het ijzer van de schaats kan behoorlijk gevaarlijk zijn, de schaatsbeschermer wordt daarom ook gebruikt voor de veiligheid, totdat je het ijs opgaat.

Bij SkatePro denken we ook aan de veiligheid van onze klanten en daarom zijn al onze schaatsbeschermers van topkwaliteit.

De meeste schaatsers willen ook graag een schaatsenslijper om hun schaatsen in topconditie te houden.

Want waarom wil je veel extra energie verspillen op een setje botte schaatsen.

Overige schaats accessoires

In deze categorie vind je ook veel trainingsmateriaal voor het schaatsen. Omdat de sport meer populairder is geworden zijn er ook een aantal kant-en-klare trainingsattributen op de markt gekomen. Een mooi voorbeeld hiervan is de glijmat die schaatsers de mogelijkheid geeft om hun techniek te perfectioneren zonder dat ze op het ijs hoeven staan.

Kijk ook even naar onze schoen en helm zak, hierin past precies een paar schaatsen en een helm. Ook zitten er een aantal kleine zakjes aan de buitenkant voor accessoires. We hebben deze tas ontwikkeld in samenwerken met Snowtech Whistler.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden