×
Menu

Schaatsbeschermers en accessoires

  Filter
Merken

Wat zijn schaatsbeschermers en waarom moet ik ze gebruiken?

De ijzers van een schaats kunnen snel beschadigen en bot raken tijdens het vervoeren van de schaatsen of wanneer je van het ijs afstapt. Daarom zijn schaatsbeschermers een essentieel onderdeel om je schaatsen te beschermen tegen krassen en beschadigingen. Schaatsbeschermers zijn meestal van kunststof gemaakt en plaats je om je ijzers wanneer je het ijs verlaat. Sommige beschermers kun je ook gebruiken om op rond te lopen, maar het is goed om de product omschrijving te controleren of dit ook voor jouw beschermers het geval is.

Om je ijzers scherp te houden wordt aangeraden om je ijzers te onderhouden met een slijpblok. Voor meer informatie over het onderhouden van schaatsen bekijk je onze gids over de 7 eenvoudige stappen om je schaatsen te onderhouden.

Verbeter je skills met schaatsaccessoires

Schaatsaccessoires kunnen je goed helpen in het leren en verbeteren van je schaats skills. Voor beginners en kinderen kan het lastig zijn om op het ijs in evenwicht te blijven. De praktische en gemakkelijk te gebruiken oefenschaatsen zijn dan een goede keuze om veilig en comfortabel met schaatsen te beginnen. Verschillende trainingsproducten voor ijshockey en figuurschaatsers kunnen gevorderde schaatsers helpen hun skills te verbeteren, zelfs als ze niet op het ijs staan.

Schaatstassen voor het makkelijk vervoeren van je schaatsen

Eén van de belangrijkste schaatsaccessoires is een schaatstas. Met een degelijke schaatstas kun je je schaatsen en extra items makkelijk vervoeren naar de locatie waar je gaat schaatsen, ook kun je deze gebruiken om je schaatsen in op te slaan. Goede schaatstassen zijn gemaakt van waterbestendige en ventilerende materialen en hebben vaak ook extra ruimte voor je persoonlijke spullen. Kies een tas die je mooi vindt en neem je schaatsen overal mee naartoe.

Vergeet ook niet de juiste beschermende middelen te dragen tijdens het schaatsen. Bekijk onze selectie bescherming voor het schaatsen en verminder de kans op blessures.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden