×
Menu

Longboard & Skateboard Bescherming

Moet ik bescherming aanschaffen om te skateboarden?

Bescherming is van essentieel belang om veilig te kunnen skateboarden of longboarden. Of je nu net begint of een ervaren skater bent, de juiste bescherming helpt je om je veilig op het skaten te kunnen concentreren. Vallen is onderdeel van het skaten, maar met de juiste bescherming kun je dit zonder zorgen doen.

Door bescherming te dragen zul je het zelfvertrouwen krijgen om nieuwe tricks en hogere snelheden op je board te bereiken. Ondanks dat je sommige professionals zonder bescherming ziet, is bescherming voor longboarden en skateboarden een must voor beginners.

De verschillende soorten skateboard bescherming

De meest voorkomende beschermers zijn een helm, skate pads en impact shorts. Helmen zijn essentieel om je hoofd bescherming te bieden. Het is belangrijk om een skatehelm te kopen die goed past.

Skateboard pads kun je krijgen voor je knieën, ellebogen en polsen, en zal ongetwijfeld de bescherming zijn die je het meeste nodig zult hebben. Voor het longboarden is het ook gebruikelijk om een paar handschoenen te dragen om je handen te beschermen tijdens het carven.

Ben je bang dat de bescherming je coole skater look zal verpesten? Wees niet bang, hedendaagse bescherming is ontworpen met een stijlvol minimalistisch ontwerp waardoor mensen meer op je skills zullen letten dan wat je aan hebt.

Als je bescherming zoekt voor andere sporten, bekijk dan onze BMX bescherming en Stuntstep Bescherming.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden