×
Menu

Longboard & Skateboard Beschermende Uitrusting

Skateboard bescherming - blijf veilig

Skateboard bescherming is belangrijk en je weet het. Ongeacht van wat de mensen zeggen, we weten allemaal dat er een reden is dat veiligheidsuitrusting voor skateboards bestaat. Dat is namelijk om je lichaamsdelen intact te houden. Het is uiteindelijk het doel om zo lang mogelijk te skaten zonder ongelukken. Dus kun je beter veilig blijven dan spijt hebben!

Longboard bescherming, of skateboard, noem maar op

In deze categorie vind je alles wat je nodig hebt om de meest voorkomende skateboard verwondingen te voorkomen. Ja, we hebben ook specifieke beschermende uitrusting voor longboards, zoals handschoenen voor heuvel-af glijden. Je kunt alles krijgen op het gebied van beschermende uitrusting - van knie- en elleboogbescherming, polsbeschermers, of een set met alledrie erin, tot crash broeken en helmen.

Een stuk beschermende uitrusting houdt de dokter weg

Het is altijd beter om van uitrusting te zijn voorzien dan een bezoekje aan de dokter te moeten brengen, zeker als je bijna die kickflip onder de knie hebt.

Skateboard en longboard bescherming heeft een specifieke certificering en karakter (vergeleken bij een fietshelm bijvoorbeeld). Je kunt er zeker van zijn dat elk onderdeel van de beschermende uitrusting in deze sectie geschikt is voor deze beide board sporten.

SkatePro