×
Menu

Freeskate Accessoires

Skatekegels en meer freeskate accessoires

Freeskaten is een leuke vorm van skaten waarbij op topsnelheid door de stad wordt geskatet. Naarmate je enthousiaster over deze manier van skaten wordt, zul je waarschijnlijk een aantal freeskate accessoires willen aanschaffen om je setup te perfectioneren. In deze categorie vind je een groot assortiment inline skate accessoires om aan al je behoeften te voldoen.

Een van de belangrijkste vaardigheden die alle freeskaters zouden moeten leren, is slalommen. Hier vind je een aantal verschillende slalomkegels die speciaal zijn ontworpen voor het skaten. Deze kegels zijn duurzaam en zwaar genoeg zodat ze niet gemakkelijk breken en kunnen overleven in stedelijke omgevingen.

Je vindt hier ook producten die zijn ontworpen om je maximale comfort te geven. Denk aan footies en booties, die extra padding bieden voor je voeten en enkels, wat de kans op blaren vermindert.

Het zal ten slotte geen verrassing zijn dat ook bij freeskaten het belangrijk is om Skate Bescherming te dragen. Hiermee kun je blessures en verwondingen voorkomen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden