×
MENU

Skate Bescherming

Skate veiligheid is essentieel

Er is niks erger dan eerder dan gepland terug naar huis te gaan, omdat je onder de blauwe plekken en schaafwonden zit. Het maakt niet uit of je nu een agressieve skater bent of gewoon graag cruised, je wilt altijd de passende skate bescherming of skeeler bescherming dragen.

In deze sectie vind je zowel skate- als fietshelmen, maar ook pols-, knie- en elleboogbeschermers en nog veel meer beschermingsmiddelen. Dit betekent dat je hier je veiligheidsuitrusting voor het skateboarden, rolschaatsen en hockey vindt in zowel kinder als volwassene maten.

Zestig procent van alle skate gerelateerde ongevallen betreft kinderen jonger dan 15 jaar. Daarom is het vooral zeer belangrijk dat kinderen hun beschermende uitrusting dragen tijdens het skaten, rijden, de roller derby of tijdens het rol- of ijshockey.

Als je je veiligheidsuitrusting hier bij SkatePro koopt kun je er zeker van zijn dat de uitrusting voldoet aan alle Europese en Amerikaanse veiligheidsnormen.

Gebruik uit voorzorg altijd de juiste skate bescherming

Naast het dragen van skate bescherming zijn er een aantal andere voorzorgsmaatregelen die je kunt nemen om het risico op blessures tijdens het skaten of rijden te verminderen.

  • Wees voorzichtig met sprongen en tricks.
  • Zorg ervoor dat er geen harde of scherpe items in je zakken zitten.

Het is een goede gewoonte om wat rek en strek oefeningen te doen voor en na je oefensessies of wedstrijd.

Ter samenvatting: Als je de juiste voorzorgsmaatregelen treft en de juiste bescherming draagt, ben je redelijk veilig als je stunts uitvoert of met je vrienden hockeyt op het parkeerterrein.