×
Menu

Skateboard Compleet

  Filter
Kleur
Merken
Deck breedte
Deck lengte
Wielhardheid
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 5

Goed om te weten

Beginner skateboards en complete skateboards voor gevorderde rijders

Complete skateboards zijn geweldig als je als beginner op zoek bent naar je eerste professionele skateboard, of als je je gewoon niet comfortabel voelt bij het samenstellen van je eigen board. Dit kan ook geschikt zijn voor de meer ervaren rijders, want we hebben skateboards compleet, die geschikt zijn voor beginners, gevorderden en experts.

Een complete skateboard is voorgemonteerd - hij rijdt bijna direct vanuit de verpakking de straat op, klaar om stunts en trucs mee te oefenen. Je hoeft gewoon niet na te denken over de aanschaf van de afzonderlijke onderdelen zoals trucks, wielen, decks en dergelijke. Zodra je meer ervaring op het board hebt opgedaan en je het idee hebt dat je jouw skateboard wilt aanpassen naar een board dat volledig bij jouw skateboard professional stijl past, kun je beginnen om meer te leren over de verschillende onderdelen, zodat je een ​​skateboard kunt monteren die aan jouw specifieke wensen en eisen voldoet. Tot die tijd kan een complete skateboard voor jou de juiste keuze zijn.

Pas je complete skateboard aan

Als je een compleet skateboard koopt zit je niet vast aan de geleverde setup. De meeste skateboard onderdelen passen op elkaar en bijna altijd zijn het standaard onderdelen die gemonteerd zijn. Onderdelen vervangen is ook erg makkelijk, hier bij SkatePro kun je de beschrijvingen vinden hoe je elk onderdeel van je skateboard kunt vervangen.

Als je voor een compleet skateboard kiest kun je er zeker van zijn dat alle onderdelen perfect passen en dat iemand er veel tijd en energie ingestoken heeft om de juiste onderdelen samen te stellen.

Een compleet skateboard kopen is vaak voordeliger dan het kopen van individuele onderdelen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden