×
Menu

Skibrillen

  Filter
Merken
Gezicht maat
Lens weertype
Vervangbare Lens
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Goed om te weten

Welke Kleur Lens Moet ik Hebben?

Over het algemeen laten donker gekleurde lenzen minder licht door, hierom zijn deze goed tegen zonlicht. De lichter gekleurde lenzen laten meer licht door, dit is voordelig op donkere of bewolkte dagen. Naast kleur heeft elke lens ook een VLT (Visual Light Transmission) beoordeling. Hoe lager het VLT-% is, des te minder licht er doorgelaten wordt door het glas, deze is dus beter voor zonnige dagen. Met een hoger VLT-% wordt er meer licht doorgelaten, dit is perfect voor bewolkte of sneeuw dagen.

Sommige skibrillen komen met verwisselbare lenzen, op deze manier kun je dezelfde bril dragen en alleen de lens wisselen voor een betere match met het weer. Ski en snowboard brillen kunnen komen met een gratis extra lens.

Je wilt dat je skibril van je kind mooi en bescherming biedt

Kinderen gaan maar door op de pistes en kennen geen gevaar. Het is daarom erg belangrijk dat ze de juiste bescherming dragen. Al onze ski brillen voldoen aan deze eisen.

Natuurlijk is er nog steeds verschil tussen de verschillende modellen. Er zijn, bijvoorbeeld, modellen, die komen met een speciale coating en andere modellen komen weer met de mogelijkheid om normale brillen onder je ski bril te dragen (OTG genaamd, Over The Glasses)

We hebben verschillende kinder ski brillen, die cilindervormig zijn gevormd. Ook hebben we daarnaast wat meer prijzige bolvormige ski brillen. Het voordeel van de bolvormige ski brillen is dat het beeld wat scherper is dan die van de cilindervormige. We zien elk jaar weer dat verschillende merken hun ski brillen met geweldige eigenschappen verbeteren.

Waarom heeft mijn kind een ski bril nodig?

Er zijn meerdere redenen, waarom jouw kind een ski bril zou moeten dragen.

Veel kinderen geven aan dat zonnebrillen dezelfde bescherming biedt dan een ski bril, echter is dit natuurlijk niet waar. De bescherming, die een ski bril je geeft, gaat veel verder dan een normale zonnebril. Ook geeft je ski bril je een betere perspectief op de voor je liggende slopen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden