×
Menu

Skibrillen

  Filter
Merken
Gezicht maat
Lens weer-type
Vervangbare Lens
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Goed te weten

Ski- en Snowboard-brillen

Hier vind je ons gehele assortiment in skibrillen en snowboard brillen, zodat u goed voorbereid op wintersport kunt.

Een goede ski bril is een belangrijk onderdeel van je ski-uitrusting, vooral wanneer het erg koud is gedurende de wintersport. Een skibril is verkrijgbaar in verschillende prijsniveaus. Voor de extra prijs bij de duurdere skibril krijg je een glas die je ogen beter tegen fel zonlicht beschermt.

Vergeet niet dat zelfs als het bewolkt en grijs is, de reflectie van de zon in de sneeuw erg krachtig is. Een duurdere skibril beslaat niet zo gemakkelijk als de goedkopere skibrillen. Natuurlijk komt de duurzaamheid van de ski bril overeen met de prijs.

Het glas van de skibril

Als het grijs en bewolkt weer is en misschien met zware sneeuwval, is het een goed idee om ​​lichter kleur glas te hebben - misschien met een gele kleur. Aan de andere kant - als het weer licht en zonnig is, zal een zwart, donkerblauw of grijs glas de juiste keuze zijn. Het is een goed idee om verschillende skibrillen met verschillende type glas mee te brengen.

Als je optimaal zicht wilt hebben tijdens het skiën is het verstandig om twee verschillende skibrillen mee te nemen, zodat je voorbereid bent op alle weersomstandigheden. Sommige van de skibrillen in ons assortiment zijn voorzien van een glas die je kunt vervangen en soms komen deze zelfs met een gratis tweede glas. Om te voorkomen dat je skibril beslagen raakt, zijn de meeste modellen opgebouwd uit meerdere lagen en uitgevoerd met een anti-fog materiaal.

De pasvorm van de skibril

De skibril moet strak, maar niet te strak, op je gezicht zitten. Alle skibrillen die je bij SkatePro vindt, hebben verstelbaar elastiek om de ski bril op zijn plaats te houden. Veel van de modellen hebben ook een breed panorama-uitzicht, dus je hebt een beter overzicht over het hele skigebied. We hebben ook speciale OTG-modellen die ruimte bieden voor je normale bril onder de skibril.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden