×
Menu

Stickers

  Filter
Merken
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Customize je gear met stuntstep stickers

Er zijn niet heel veel dingen die je zo makkelijk je stuntstep gear laten customizen als stickers. Je kunt je stuntstephelm of bescherming makkelijk customizen met de stickercollectie van je favoriete merken of gewoon in jouw stijl. Stuntstep stickers kunnen gebruikt worden op meer dan alleen je actiesportuitrusting, aangezien we het leuk vinden om wat stickers toe te voegen aan onze laptops, slaapkamerdeuren en telefoonhoesjes.

Stuntstep stickerpacks komen vaak op een groot vel met meerdere stickers, deze kun je dan gebruiken wanneer je wilt. Deze packs bieden veel stickers in verschillende maten en ontwerpen, zo werken sommige goed als helmstickers en andere rond je bar. Je zult ook stuntstepstickers vinden die veel groter zijn dan de meeste. Deze kunnen op grote oppervlakken geplakt worden.

Stuntstep stickers zijn gemaakt om lang mee te gaan

Elke sticker en elk stickervel in deze categorie is geprint op glossy vinyl. Ze zijn ook watervast en kunnen plakken op alles, zowel binnen als buiten. Als je op zoek bent naar dingen om toe te voegen aan je stuntstepcollectie, bekijk dan onze Stuntstep-accessoires & Diversen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden