×
Menu

Skate Tassen & Rugzakken

  Filter
Merken

Skate-tassen en -rugzakken: de beste manier om je skates in te vervoeren

Of je nu een professional bent die op zoek is naar een efficiënte manier om je skates mee te vervoeren naar je volgende trainingssessie of juist een forens bent die door de stad reist en je skate-uitrusting wilt opbergen, een skate-rugzak of een skate-tas is dé oplossing!

Dit soort tassen en rugzakken zijn speciaal ontworpen om je skatespullen in te vervoeren. Ze zijn gemaakt van scheurbestendige materialen die bestand zijn tegen de scherpe delen van je skates. Ze hebben daarnaast vaak extra vakken om je beschermers in te stoppen.

Rolschaatstassen / Inline skate-tassen

Tassen voor rolschaatsen en inline skates zijn driehoekige tassen die je kunt gebruiken om je skates in te vervoeren voor middellange tot lange afstanden. Ze zijn er in verschillende maten zodat je er altijd één kan vinden die je skates past.

Rolschaatsrugtassen / Inline skate-rugTassen

Rugzakken voor rolschaatsen en inline skates lijken veel op normale rugzakken. Ze zijn ook te vinden in verschillende soorten en maten. In tegenstelling tot gewone rugzakken, hebben veel rolschaatsrugzakken en inline skate-rugzakken extra handige eigenschappen, zoals straps waaraan je je skates kunt hangen.

Moet ik een skate-tas of een skate-rugzak gebruiken?

Of je een skate-tas of een skate-rugzak moet kopen, hangt sterk af van je wensen.

Een skate-tas wordt vaak aanbevolen aan diegenen die met de auto of het openbaar vervoer reizen en op zoek zijn naar een manier om hun skates in te vervoeren totdat ze hun bestemming hebben bereikt. Een tas is de eerste keuze voor professionele skaters en fitness skaters die heen en weer reizen tussen hun huis of werkplek naar hun favoriete skatebaan of skatepark.

Aan de andere kant is een rugzak de ideale keuze voor iedereen die zowel hun skates als bijvoorbeeld hun laptops willen meenemen. Als je op de fiets door de stad rijdt, wil je natuurlijk ook het liefst je skates of rolschaatsen in een tas op je rug vervoeren.

Op zoek naar extra schaatsaccessoires? Bekijk dan onze selectie kleding en accessoires en Skate Bescherming en bereid je voor op je volgende sessie.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden