×
Menu

Langlauf bindingen - Backcountry

  Filter
Merken
Compatibel boots
Montageplaten Voor Deze Bindingen

Goed om te weten

Je backcountry ski bindingen moeten breed zijn

Wanneer je opzoek bent naar backcountry ski bindingen, zul je hoger zitten in de afmetingen. Zowel de ski's als de bindingen, die geschikt zijn voor backcountry zijn breder dan bijvoorbeeld een klassieke setup.

Wanneer je gaat backcountry gaat skien, wil je ski's en bindingen hebben, die voor alle omstandigheden geschikt zijn. Het zou zo kunnen zijn dat je poedersneeuw als ondergrond hebt of wellicht een ondergrond, die je tegenkomt bij de klassieke stijl.

De ski's voor backcountry zijn breder en natuurlijk volgt de binding met deze wijziging qua afmeting. Onze bindingen hebben afmetingen tussen 58mm en 68mm en zijn alleen compatibel met bepaalde backcountry ski boots. Bekijk altijd de product specificaties, zodat je weet waarmee ze compatibel zijn.

De Rottefella BC Magnum Black Bindinggen zijn de breedste bindingen, die wij in ons assortiment hebben. Het is gemaakt voor een bredere ski, echter kan het nog gebruikt worden voor een ski met een breedte van 52mm.

Over het algemeen geven de bredere afmetingen een backcountry ski meer stabiliteit en controle over je ski, dit is iets waar je naar opzoek bent wanneer je niet op de geprepareerde slopen bent. De omstandigheden en condities zijn natuurlijk anders en ruiger.

Daarnaast heb je altijd de mogelijkheid om het product te retourneren en dit mag zelfs tot 365 dagen na de aankoop van het product. Je moet zorgen dat het sowieso in de staat van ontvangst wordt geretourneerd.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden