×
Menu

Skateboard rugtassen & tassen

  Filter
Merken

Neem je board veilig mee

Skateboard rugtassen zijn comfortabel en ook erg praktisch voor onderweg. Het geeft je een gave look en je hebt je handen vrij, tijdens je rit.

Veel van onze skateboard tassen hebben bandjes of sluitingen, die ervoor gemaakt zijn om skateboards te dragen. Je kunt dus gemakkelijk je board meenemen, naar bijvoorbeeld het skatepark.

Je zult ook zien dat deze rugtassen ook voor normaal gebruik geschikt zijn en niet alleen voor het dragen van je board. Je kunt ze gebruiken als normale schooltas, aangezien er bijvoorbeeld veel ruimte is voor je laptop, boeken en ander school materiaal.

Reizen met je longboard

Je kunt natuurlijk je longboard met een skate rugtas meenemen, echter hebben we in deze categorie ook rugtassen, die speciaal ontworpen zijn voor longboards. We zouden deze kunnen aanbevelen, wanneer je voor een lange afstand gaat reizen met je longboard.

Je vindt in onze collectie een groot aantal (rug)tassen met verschillende kleuren, designs, vormen en groottes. We hebben tassen van de merken Baker Skateboards, Burton, Dakine, DC Shoes, Decent, Douchebags, Element, Etnies, Globe, Herschel, Oakley, Santa Cruz, Sector 9 Sushi, Vans, Volcom, Voltage en nog veel meer.

We zorgen dat we altijd up-to-date zijn dus zullen we onze collectie altijd voorzien van nieuwe modellen!

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden