×
Menu

Skateboard griptape

  Filter
Kleur
Merken
Breedte
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 3

Goed om te weten

Skateboard griptape – voeg grip en stijl toe aan je board

Wil je graag een persoonlijk tintje geven aan je skateboard? Bij SkatePro kun je veel types griptape vinden in verschillende ontwerpen, patronen en kleuren – voor ieder wat wils. We bieden standaard vellen aan, maar ook grote rollen en cut-out patronen.

De griptape is het zelfklevend vel dat je op je skateboard aanbrengt. Het lijkt een beetje op schuurpapier en is ruw zodat je een stevig staat op het board.

Breng je nieuwe griptape voorzichtig en volledig aan op je board om luchtbellen te voorkomen. Sommige griptapes zijn ontworpen met smalle, bijna onzichtbare gaatjes zodat je deze makkelijk kunt aanbrengen en geen luchtbellen krijgt. Bekijk onze video om te zien hoe je een griptape aanbrengt op je skateboard.

Wanneer de behoefte aan griptape ontstond

De eerste skateboards werden zonder griptape ontworpen. Maar in de jaren 70, realiseerden de skateboard fabrikanten dat er een betere grip nodig is op gladde boards. Naar mate de jaren voorbij gingen, werd griptape ook ineens een nieuwe manier van branding door middel van logo´s, slogans en grafische details.

Zie op deze pagina onze selectie griptapes van hoge kwaliteit.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden