MENU
×

Rolski

  Filter
Merken
Langlauf Ski Type
Compatibel Binding Systeem
Wielbasis
Max. toelaatbaar gewicht

Hier vind je een grote selectie van roller ski's voor alle niveaus. Het hele jaar door zal deze je een waar on-snow gevoel geven.

Roller Ski's

Het beoefenen van roller ski's bied je een full body training, evenals geweldige natuur ervaringen. Roller ski's biedt een goede balans training en geeft een gevoel van bewegen op sneeuw. Daarnaast voelt een moderne rollerski bijna hetzelfde als langlaufski's.

Rijden op roller ski's is een efficiënte en lichte trainingsmethode als je een blessure hebt, in vergelijking met het traditionele hardlopen, dat zwaarder is voor het lichaam.

Een beginner Op Roller Ski's?

Het vergt enige oefening om gewend te raken aan het rijden op roller ski's, dus het is belangrijk om een ​​weg te vinden zonder auto´s of obstakels. Deze kunnen jou, als beginneling, storen. Onverharde paden en boswegen zijn geweldig om mee te beginnen. Wij raden je ook aan minstens een helm en kniebeschermers te dragen als bescherming.

Vandaag de dag, bestaan er veel roller ski clubs, waar je kunt oefenen samen met andere beginners en waar je begeleiding krijgt bij het "hoe" te rijden op de roller ski's.