×
Menu

Stuntstep Merchandise

Pimp je step met merchandise

Steun je favoriete stepmerk door stickers en andere items ter decoratie op je step aan te brengen. Lees de tijdschriften en artikelen om op de hoogte te blijven van wat er gebeurt in de stepscene. Of hang spandoeken en posters op van je favoriete stepmerk.

In deze categorie vind je de originele stepmerchandise zoals stickers, tijdschriften, spandoeken en posters van de stuntstepmerken. Ook vind je hier SkatePro's exclusieve stickervel. Onze grafische ontwerpers creëren elk jaar nieuwe stickers, dus bestel ze voordat ze weer verdwijnen.

Een banner is geweldige step merchandise

In de sectie banners hebben we grote spandoeken van de meeste step merken die we bij SkatePro verkopen. De spandoeken worden meestal gekocht door de zeer toegewijde rijders, clubs en evenementen die hun liefde en toewijding aan de sport willen laten zien.

Alle banners zijn redelijk groot en zijn dus goed zichtbaar op afstand. Hierdoor weet iedereen waar ze jou of je skate evenement kunnen vinden.

Stepmerchandise is ook een leuk cadeau voor iemand die van steppen houdt maar alle speciale steponderdelen al op zijn step heeft zitten. Het cadeau voor iemand die alles al heeft!

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden