×
Menu

Beschermingsbroek

  Filter
Merken
Maat

Waarom zou ik een beschermingsbroek dragen?

De vraag is eigenlijk, is er een reden om geen protectie broek te dragen? En nee, er is geen goede reden om geen beschermende broek of korte broek te dragen. Deze beschermingsbroek ook wel crash pants genoemd, bieden veel bescherming voor je heupen en stuitje. Ze kunnen je op deze plekken tegen veel kneuzingen beschermen.

Er is niks ergers dan een gekneusd stuitje. Als je valt precies op je stuitje zonder een beschermende broek kun je in een situatie komen dat zelfs een lichte val je al geweldig veel pijn bezorgd. Daarom is het goed voor skiërs en snowboarders om een protectie broek te dragen.

We hebben een breed assortiment van verschillende soorten gewatteerde broeken. De voornaamste vraag is of je een beschermende broek wilt die strak zit en onder je gewone broek gedragen kan worden, of wil je een beschermingsbroek die zit als een normale broek en ook op die manier gedragen kan worden.

Een belangrijke vraag die overblijft: Zorgt een protection broek ervoor dat mijn achterste heel groot lijkt? Nee, maar zelfs als dit wel het geval is, het is het meer dan waard!

Een klant schreef als review:

"Één verkeerde val heeft me laten inzien hoe erg ik het vond om een aantal weken niet te kunnen snowboarden. Plezier is belangrijker dan ijdelheid. Bewaar de ijdelheid voor in bad!"

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden