Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Elleboogbeschermers

  Filter
Merken
Maat

Wat zijn elleboogbeschermers?

Elleboogbeschermers zijn onderdeel van je veiligheidsuitrusting om je ellebogen te beschermen tegen blauwe plekken en gebroken botten. Ongewenste valpartijen gebeuren nu eenmaal, en daarom wordt het aangeraden voor beginners om tijdens het skaten elleboogbeschermers te dragen. Ook voor gevorderde skaters is het verstandig om ze te dragen tijdens het oefenen van nieuwe tricks. Goede beschermers zorgen ervoor dat je je vrij kunt bewegen en tegelijkertijd je armen beschermt.

Heb ik elleboogbeschermers nodig tijdens het rolschaatsen en inline skaten?

Het wordt altijd aangeraden om je ellebogen te beschermen tijdens het uitvoeren van intensieve activiteiten. Veel personen zien het belang niet in om hun ellebogen te beschermen. Als je op je elleboog valt kan dit resulteren in schade die soms niet meer ongedaan gemaakt kan worden. Elleboogbeschermers zijn slechts één onderdeel van je bescherming. Om volledige beschermd te zijn is het verstandig om ook over andere onderdelen na te denken.

Kies de juiste elleboogbeschermers

Welk soort elleboogbeschermers moet je aanschaffen? Het belangrijkste wat je moet onthouden bij het aanschaffen van elleboogbeschermers is dat ze lekker moeten zitten. Het elastiek om je arm zal iets prettiger aanvoelen na verloop van tijd. Goed zittende elleboogbeschermers zullen je bewegingsvrijheid niet beperken, en daarom is het belangrijk de juiste maat aan te schaffen. Klassieke elleboogbeschermers zijn ontworpen om over je kleding te dragen, met als kenmerken een compact ontwerp en extra beschermend schuim. Platte elleboogbeschermers zijn gemaakt om onder je shirt te dragen voor als je ze niet zichtbaar wilt hebben.

Als je opzoek bent naar een complete set beschermers, bekijk dan onze Polsbeschermers, Helmen en Kniebeschermers.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden