Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Kniebeschermers - Steppen

  Filter
Kleur
Merken
Maat

Wat zijn kniebeschermers voor stuntsteppers?

Kniebeschermers zijn essentieel tijdens het rijden op een step. Kniebeschermers absorberen eventuele klappen wanneer je van je step valt en helpt schrammen, kneuzingen en gewrichtsblessures te voorkomen. Het dragen van kniebescherming helpt niet alleen om blessures te voorkomen, maar geeft je ook het vertrouwen om nieuwe tricks uit te proberen. Wat je ervaring of rijstijl ook is, het is altijd een goede idee om kniebeschermers te dragen.

Stepkniebeschermers zijn veelzijdig en kunnen vaak worden gebruikt voor andere actiesporten zoals skateboarden en inline skaten. De pads zijn verkrijgbaar in een breed scala aan ontwerpen, wat betekent dat iedereen een pasvorm en stijl kan vinden die bij hen past.

Wat zijn de beste kniebeschermers voor het stuntsteppen?

De beste kniebeschermers zitten stevig rondom je been, maar moeten ook flexibel zijn. Als de pads te strak zitten, kunnen ze oncomfortabel aanvoelen en zelfs je bloedcirculatie beperken. Ze moeten ook weer niet te los zitten, want dan kunnen ze van je been zaken. De meeste pads worden geleverd met elastische banden of klittenband, waardoor je veel flexibiliteit en een verstelbare pasvorm hebt.

De nieuwste kniebeschermers zijn ontworpen om lichtgewicht en comfortabel te zijn, zodat je er je geen zorgen over hoeft te maken en al je aandacht kan gaan naar het optimaal presteren. De meeste pads zijn gemaakt van een zacht, sponsachtig materiaal met een harde buitenrand die klappen absorbeert. Grotere kniebeschermers zijn ideaal voor ramps en worden geleverd met een grote plastic cap en dikke vulling. Dit geeft je een goede bescherming bij hardere valpartijen.

Vaak zitten step kniebeschermers ook in een set. Het is dus aan jou of je losse kniebeschermers wilt kopen of ook meteen pads voor je ellebogen en polsen wilt aanschaffen. Hier vind je ons aanbod aan Step Bescherming & Skate Bescherming 2-packs.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden