×
Menu

Klister

  Filter
Merken
Temperatuur

Klister wax is voor de wax zone

De kick-zone is een bepaald gebied op je ski, waarmee je naar beneden wordt gedrukt en kracht kan zetten, tijdens het skiën. Op de meeste langlauf ski's is dit een gebied dat start rond de hiel van de ski boot en rond de 40-50 cm omhoog gaat naar de top van de ski. De kick-zone mag de sneeuw niet raken, wanneer je naar voren glijd, zonder de kick beweging te maken, aangezien je anders weerstand voelt, tijdens het normaal skiën.

Klister wax wordt gebruikt, wanneer de voor geprepareerde slopen te glad zijn voor de normale grip wax. Je kunt dan Klister wax gebruiken op de kick zone, waardoor je dus je grip kunt creëren. Klister wax moet je alleen gebruiken bij hogere temperaturen, aangezien dan de piste nogal glad kan worden, aangezien de sneeuw smelt.

SkiGo Klister is een solide keuze

Voordat je begint met het gebruik van klister wax, is het belangrijk om te weten hoe je deze ook weer verwijdert van je ski, aangezien het anders een blijvende wax is. Het voordeel van klister wax is, dat het je ski avontuur kan vergroten, juist als het weer wat warmer begint te worden.

Zoals je wellicht gezien hebt, hebben we veel klister wax van het merk SkiGo. Wij geloven dat SkiGo geweldige wax maakt en daarom hebben wij gekozen om hierin ons vertrouwen te leggen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden