×
Menu

Stuntstep Decks

  Filter
Kleur
Merken
Deck lengte
Deck breedte
Dropout Vorm
Gewicht
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 4

Goed om te weten

Kies een stuntstep deck van het juiste materiaal

Hier vind je een brede selectie van stuntstep decks voor beginnende, gemiddelde en ervaren rijders. Alle stuntstep decks die je op deze pagina ziet, zijn gemaakt van lichte en sterke aluminium materialen.

Pro stuntstep decks zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat ze zeer geschikt maakt voor grote sprongen en airs. Aluminium stuntstep decks zijn daarnaast lichtgewicht en daarom erg makkelijk om technische freestyle stunts mee te maken.

Stuntstep decks worden ook wel gemaakt van kunststof, hout en verschillende soorten staal. De reden dat SkatePro er voor kiest om alleen aluminium decks te verkopen, is dat ze een stuk langer meegaan en lichter in gewicht zijn, waardoor de rijder de stuntstep intensiever gebruiken kan en zelfs meer geavanceerde stunts kan uitvoeren.

We zullen nooit een product proberen te verkopen waar we geen 100% vertrouwen in hebben. Daarom zul je hier geen super goedkope plastic, stalen of houten decks op onze website vinden.

Geïntegreerde stuntstep decks

Alle stuntstep decks in deze categorie hebben een geïntegreerde headtube. Dit betekent dat het stuntstep deck al ingebouwde cups heeft, waardoor de headset zonder enige moeite kan worden gemonteerd voor een eenvoudige installatie.

Let op : Zorg ervoor dat je een integrated headset met je deck gebruikt. Een integrated deck kan alleen gebruikt worden met een integrated headset.

Als je niet zeker weet welk stuntstep deck of headset je moet kiezen, bekijk dan onze stuntstep deck gids en gids voor de aanschaf van een headset of neem even contact met ons op en we zullen het voor je uitzoeken!

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden