MENU
×

Stuntstep Decks

  Filter
Kleur
Merken
Deck lengte
Deck breedte
Wieldiameter
Gewicht
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Step deck materiaal

Hier vind je een brede selectie van stuntstep decks voor beginnende, gemiddelde en ervaren rijders. Alle stuntstep decks die je op deze pagina ziet, zijn gemaakt van lichte en duurzame aluminium materialen.

Pro stunstep decks zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium, wat ze zeer geschikt maken voor grote sprongen en air trucs. Aluminium stunstep decks zijn daarentegen zijn heel lichtgewicht en daarom heel makkelijk om technische freestyle stunts mee te maken.

Stunstep decks worden ook gemaakt van kunststof, hout en verschillende soorten staal. De reden dat SkatePro er voor kiest om alleen aluminium decks te verkopen, is dat ze een stuk langer meegaan en opmerkelijk lichter in gewicht zijn, waardoor de rijder de stuntstep intensiever gebruiken kan en zelfs meer geavanceerde stunts kan uitvoeren.

Integrated pro stutnstep decks

Alle stuntstep decks in deze categorie hebben een integrated headtube. Dit betekent dat het stuntstep deck al ingebouwde cups heeft, waardoor de headset zonder enige moeite kan worden gemonteerd voor een eenvoudige installatie.

Let op : Voordat je op aankoop over gaat, zorg er voor dat je een integrated headset met je deck gebruikt. Integrated decks kunnen alleen worden gebruikt met integrated headsets.


Als je niet zeker weet welk stuntstep deck je moet kiezen, of welke headset past, neem dan graag contact met ons op en we zullen het voor je uitzoeken!