Cyber Monday
Bespaar tot 60%  -  Meer dan 1000 producten in de aanbieding!  -  Aanbiedingen weergeven
×
Menu

Diverse

  Filter
Kleur
Merken

Alles wat je maar wilt hebben

In deze categorie vindt je een groot aanbod van verschillende spullen, van shirts tot footies. Geweldige producten, die je zeker moet hebben, tijdens je skate-dagen!

Rubberen armbandjes, klassiek, maar modern

Deze kleine armbandjes stammen af uit de jaren 80' en werd echt populair in 2004. Dit is echt een must-have product voor elke skater en bij SkatePro zul je een groot aanbod vinden van verschillende merken.

Of je nou een voering voor je schoen of een zweetbandje nodig hebt, dit is de categorie waar je moet kijken. We hebben kwalitatief hoge footies van Powerslide en Ennui, wat zorgt voor de nodige support en comfort. Het geeft je voet net het steuntje in de rug, die het nodig heeft.

Geef jezelf een geweldige uitstraling

De shirts, die je in deze categorie vind zijn gemaakt om mee te skaten. De meeste zijn designed met korte mouwen en een comfortabele pasvorm, wat zorgt voor een vrije beweging, die je natuurlijk nodig hebt tijdens je ritten.

Skate shirts zijn natuurlijk niet alleen geschikt voor skaters. Samen met alle andere 'skaters kledij' zijn ze ook geschikt voor alle andere gebruikers, die een gave en mooie uitstraling willen.

Krijg een SkatePro-look

We zijn natuurlijk helemaal weg van skaten hier bij SkatePro. Mede daardoor zijn we ook begonnen met onze SkatePro-kledinglijn. In deze categorie vind je van allerlei producten van onze SkatePro-lijn, zodat je ook een geweldige SkatePro-look kunt creëren.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden