Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Skikleding Accessoires

  Filter
Kleur
Merken

Zorg goed voor je skikleding

Je skikleding beschermt je tegen barre omstandigheden in skigebieden of in het binnenland. Om ervoor te zorgen dat je skikleding dit blijft doen, kan het nodig zijn om ze van tijd tot tijd een behandeling te geven.

Er zijn behandelingen mogelijk voor de verschillende stoffen die worden gebruikt op basislagen, tussenlagen en de buitenste laag. Deze zullen de kleding weer betere prestaties laten leveren, na een wasje, in de wasmachine, droger of tijdens een handwas. Merinowol en donsveren zijn voorbeelden van producten die een specifiek wasprogramma nodig hebben. De buitenste laag skikleding heeft een behandeling nodig die vuil verwijdert en het ademend vermogen en de waterdichtheid nieuw leven inblaast. Vergeet niet om altijd de wasinstructies op het kledingstuk te lezen. Sommige items kunnen in de wasmachine, andere niet.

Afgezien van reinigingsproducten voor skikleding, zijn er ook nog andere items in deze categorie die het dragen van skikleding comfortabeler maken, zoals riemen en booties. Als je tot het besluit gekomen bent dat nieuwe, frisse skikleding de beste keuze is, kijk dan verder bij onze Skikleding.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden