×
Menu

Kinderski's

  Filter
Kleur
Merken
Lengte
Beste gebruik
Skills
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Goed om te weten

De voordelen van het kopen van kinderski's

Ski's kopen voor je kinderen heeft een aantal voordelen die hun tijd op de piste nog beter kunnen maken. In plaats van het over te laten aan de verhuurwinkels die het soms erg druk kunnen hebben, heb je zelf de controle over de kwaliteit van de ski's die je koopt. Je kind heeft daarnaast ook de tijd om vertrouwd te raken met hun eigen uitrusting, wat het zelfvertrouwen vergroot.

Verschillende soorten kinderski's

Kinderski's met bindingen kopen is een gemakkelijke optie, omdat ze verstelbaar zijn voor verschillende maten skischoenen. Als je kinderski's kiest die geen bindingen hebben, dan moet je bindingen kiezen die bij de ski's passen. Ski's voor kinderen vallen in vijf categorieën, die bijna gelijk zijn aan ski's voor volwassenen. Het zijn pisteski's, all mountain ski's, twintip ski's, freeride ski's en raceski's. Ski's voor kinderen verschillen van ski's voor volwassenen omdat ze in kortere lengtes verkrijgbaar zijn, en zijn gemaakt van lichtere en zachtere materialen. Er zijn geen specifieke meisjesski's of jongensski's, maar er worden enkele klassieke kleuren gebruikt om elk geslacht aan te spreken.

Andere skiuitrusting voor kinderen

Er is andere uitrusting die belangrijk is voor kinderen tijdens het skiën. Met het oog op veiligheid wordt een helm sterk aanbevolen. Dit is zelfs verplicht in de meeste skischolen. Een nauwsluitende en goed geventileerde skibril helpt je kind om zelfs op sneeuwdagen te zien. En tot slot zijn skischoenen en skistokken geweldige aankopen voor je kind.


Onze gids Ski's kopen voor kinderen bevat meer algemene informatie over ski's voor peuters en kinderen. In de gids vind je ook instructies voor het kiezen van de juiste skimaat.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden