×
Menu

Wetsuits

  Filter
Merken
Maat
Dikte
Wetsuit Stijl
Ritssysteem
Geslacht
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 5

Goed om te weten

Handige feitjes over wetsuits

Alle wetsuits zijn gemaakt van neopreen, dit is een rubberachtig materiaal wat strak om het lichaam zit. De dikte van het neopreen verschilt nogal, over het algemeen kunnen we zeggen hoe dikker de neopreen hoe warmer het wetsuit. Dit is omdat het meer isolatie om het lichaam geeft.

In deze categorie vind je allerlei verschillende wetsuits, dames, heren en wetsuits voor kinderen van alle top merken en fabrikanten.

Zorg goed voor je wetsuit

Als je goed voor je wetsuit zorgt kun je hier jaren mee vooruit. Ons best advies is om extra voorzichtig te zijn als je het wetsuit aan- of uittrekt. Het kan gebeuren dat je tijdens het aantrekken je naden lostrekt doordat je hier te hard aan trekt. Ook is het verstandig om alle sieraden of horloges met scherpe randen af te doen, zodat je het wetsuit niet uitscheurt.

Als je een kind hebt is het een goed idee om hem te helpen in zijn of haar wetsuit te komen, om het bovenstaande te voorkomen.

Ook als je je wetsuit wilt opslaan zijn er een aantal handige tips die de levensduur van je wetsuit aanzienlijk zullen verlengen.

  • Sla je wetsuit op op een droge plaats, maar niet in de buurt van hoge temperaturen of direct zonlicht. UV straling verouderd en verkleurd het neopreen.
  • Hang je wetsuit altijd binnenste buiten als je hem laat drogen.
  • Het wordt aangeraden om het op een kunststof of niet metalen hanger te hangen tijdens het drogen, nadat het wetsuit droog is kan het opgevouwen in de kast weggelegd worden.
SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden