×
MENU

Skateboard wielen

  Filter
Kleur
Merken
Wieldiameter
Wielbreedte
Wielhardheid
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Goed te weten

Skateboard wielen - het kiezen van de juiste hardheid en grootte

Skateboard wielen komen in veel verschillende afmetingen en hardheid, maar in nog meer kleuren en ontwerpen. Al onze skateboard wielen zijn gemaakt van polyurethaan dit zorgt voor veel grip en is duurzaam.

De wiel hardheid en grootte zijn de twee belangrijkste factoren waar je op moet letten bij het kopen van skateboard wielen.

Wielmaat: De grootte van het wiel wordt getoond als diameter en beïnvloedt snelheid en controle. Grotere skateboard wielen zijn meestal sneller, maar minder wendbaar, terwijl kleinere wielen gemakkelijker manoeuvreren, maar zijn daarentegen niet zo snel.

Wiel hardheid: De hardheid van het wiel wordt aangeduid met een numerieke beoordeling en de letter A. De hardheid beïnvloedt de duurzaamheid, grip en schokdemping van de wielen. Hoe hoger de rating, hoe harder de wielen.

We hebben pakketten met vier skateboard wielen, maar je kunt wielen ook los kopen. Op de productpagina's kun je lezen hoeveel wielen bij een pakket zijn inbegrepen. Het is ook mogelijk om te kiezen tussen de verschillende diameters zodat je precies het maat wiel krijgt dat je graag wilt op je skateboard.

Bekijk onze selectie wieltjes voor je skateboard op deze pagina. Wij verkopen hoge kwaliteit wielen van diverse erkende skateboard merken.

Als je twijfelt over hoe je de juiste wielen voor je skateboard moet kiezen, aarzel dan niet en neem contact op met ons.