×
Menu

Funtubes

Fun tube voor extra plezier op het water

Funbanden voor achter de speedboot zijn water tubes die speciaal ontworpen zijn voor recreatief gebruik. Deze funtubes worden normaal gesproken achter een speedboot aan getrokken door middel van een lijn die aan de boot vast zit.

Er is niet een bepaalde periode vast te stellen dat funtubes commercieel werden. Ze zijn al tientallen jaren zichtbaar in de watersport scene. Tegenwoordig verschillen de tubes behoorlijk van de zwart binnenbanden die we in onze kinderjaren gebruikten. Ze zijn gemaakt van duurzame materialen zoals zware kwaliteit nylon hoezen en stevige PVC ballonnen.

Een funtube is voor iedereen!

De rit in een funtube of funband is elke keer weer een nieuwe ervaring, de tube kan door 1 of meerdere personen bereden worden, afhankelijk van het type. Ook veranderd de ervaring als je een donut of schijf funtube gebruikt en natuurlijk hoe je "vriend" achter het stuur van de boot zich gedraagt. Het maakt niet uit welke funband je ook kiest, je bent verzekert van plezier en adrenaline op het water. Dit is geschikt voor iedereen!

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden