×
Menu

Stuntstep Hellingen & Grind Rails

  Filter
Merken

Step hellingen voor je eigen skatepark

Wie wilde er als kind niet zijn of haar eigen kleine step park hebben?

Met al die step hellingen die we op voorraad hebben komt de droom van een eigen park wel heel dicht bij. We hebben zowel stuntstep hellingen als stuntstep grind rails, zodat je je spel kunt verbeteren. Uiteraard is het leuk om gave plekken te vinden waar je kunt steppen op alles wat er staat, maar het bezitten van een eigen thuisbasis waar je altijd naar toe kunt is iets geweldigs en kun je je vaardigheden snel verbeteren.

Stuntstep hellingen die je kunt verplaatsen

Een ander aspect van onze stuntstep hellingen en grind rails is dat ze makkelijk te transporteren zijn naar een andere plek. Als je je thuis park of je schoolplein park anders in wilt richten, kun je met wat vrienden ze verplaatsen en ben je binnen de kortste keren klaar.

Werk aan je trucjes tot je ze beheerst

Het leren van nieuwe trucjes op je stuntstep is een tijdrovend proces. Vooral als je moet zoeken waar je je trucje telkens opnieuw kan oefenen totdat je deze beheerst. De goede plekken (als die er zijn) zijn vaak bezet door anderen dus moet je op je beurt wachten. Andere goede plekken zijn misschien niet de hele dag beschikbaar. Met je eigen hellingen en rails kun je een opstelling maken en erop rijden wanneer jij wilt. Dit is een geweldige mogelijkheid om je trucjes sneller onder de knie te krijgen en om trucjes samen met je vrienden bij jou thuis te leren.

SkatePro