×
Menu

Stuntstep Ramps & Grind Rails

  Filter
Merken

Wat zijn stuntstep ramps?

Ramps zijn een geweldig extraatje voor elke stuntstepper die nieuwe hoogten wil bereiken. Ramps worden gebruikt om stuntsteprijders de lucht in te lanceren en trucs en stunts uit te voeren. Licht en eenvoudig te monteren, stuntstep ramps zijn perfect voor iedereen een skatepark in het klein wilt hebben in de tuin of oprit.

Ramps voor stuntsteppers zijn er in verschillende maten en kunnen worden gebruikt door zowel beginners als gevorderden. Halfpipes en andere veelvoorkomende ramps kunnen normaal gesproken worden gebruikt voor andere actiesporten zoals skateboarden, skaten en BMX-rijden.

Wat zijn stunstep grindrails?

Grindrails zijn buizen waar scooterrijders stunts en grinds op kunnen uitvoeren. Vanwege de onderkant van de stuntstep kan het wat uitdagender zijn om op bepaalde rails te grinden in vergelijking met een skateboard. Bovendien zijn hogere en steilere rails moeilijker te gebruiken en daarom het meest geschikt voor meer ervaren rijders.

Bij het zoeken naar grindrails is het belangrijk om rekening te houden met het gewicht. Zwaardere rails zullen moeilijker te vervoeren zijn, maar zijn daarentegen steviger. Ondertussen zullen modulaire rails mobieler zijn om te vervoeren.

De voordelen van een eigen skatepark

Iedereen droomt van een eigen skatepark. Met een eigen ramp of grindrail zet je de eerste stap om dit te realiseren. Met je eigen apparatuur kan je een skatepark precies zo inrichten zoals je wilt. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over een te druk park en kan je keer op keer oefenen totdat je de tricks onder de knie hebt.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden