×
Menu

Lagers voor je skateboard

  Filter
Merken
Lagerprecisie
Lager type
Spacers
Smeermiddel

Goed om te weten

Je hebt goede lagers nodig om te blijven rollen

Hier kan je onze selectie lagers vinden voor skateboards. Doordat we veel verschillende lagers beschikbaar hebben, is er altijd een lager, die bij je past. Of dit nou een ABEC-3 of ABEC-9 is.

De meeste Skateboarders hebben een voorkeur voor Bones Red Skateboard Lagers, aangezien ze erg duurzaam zijn. Deze lagers zijn niet gespecificeerd, echter zijn ze vergelijkbaar met een ABEC-/ABEC-5 lager, wat een perfecte lager is voor skateboarders.

Een misvatting, wat veel gebruikers hebben, is dat er gedacht wordt dat je altijd een lager moet nemen met een hoge ABEC klasse. Met skateboarden heb je dit niet nodig, aangezien je opzoek bent naar een hoge duurzaamheid en niet een hoge snelheid, wat een ABEC-7 of ABEC-9 voor kan zorgen.

Vergeet de spacers voor je skateboard niet

Wanneer je al je lagers wilt vervangen, zul je een pakketje van 8 lagers moeten aanschaffen. We adviseren altijd om dan ook de spacers te vervangen, zodat alles vers en nieuw is. Spacers zijn relatief goedkoop en aangezien er veel impact op deze onderdelen staat, is het verstandig om deze ook te vervangen. Wat geldt voor alle lagers, onderhoud is erg belangrijk. Zorg dus dat je je lagers goed onderhoudt.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden