×
Menu

Cruiser Boards voor Kinderen

  Filter
Lengte

Cruiser boards voor kinderen

Een van de redenen waarom cruiser boards voor kinderen een prima keuze zijn is dat normaal gesproken kinderen kun skateboards gebruiken voor rondrijden en vervoer, en niet zozeer trucjes. Een cruiser board is hoofdzakelijk hiervoor bedoeld en laat een heleboel stabiliteit en comfort toe. Dit komt door de bredere en zachtere wielen waar ze normaal gesproken mee worden geleverd.

Kinder cruiser skateboards maken het eenvoudiger

Daarnaast hebben cruiser boards zachtere bussen, vergeleken tot traditionele moderne skateboards, en dat maakt draaien en carven eenvoudiger voor lichtere, kleinere rijders. Vaak blijken normale longboards te lang en te breed te zijn voor ze om te sturen, of zelfs te zwaar om rond te dragen. Dit is de reden waarom kinder cruiser skateboards ideaal zijn als je kind wil starten met longboarden maar hij/zij is te klein om op een gewoon longboard te starten.

Mini cruisers voor mini rijders

De kleinste cruiser boards worden mini cruisers genoemd en zijn gewoonlijk redelijk smal. Ze kunnen worden gebruikt door zowel volwassenen en door kinderen maar zeker voor de kleinere skaters, zijn die mini cruisers een ideale match. Hun kleine voeten passen perfect bij het kleine deck en dit maakt sturen en controle een veel eenvoudigere taak.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden