×
Menu

Cruiser Boards voor Kinderen

  Filter
Merken
Lengte

Zijn cruiser boards geschikt voor kinderen?

Cruiser boards zijn een type skateboard wat gemaakt is om te cruisen in plaats van tricks en stunts. Ze zijn ongeveer dezelfde lengte als een normaal skateboard maar ze hebben een meer "fish-shaped" design.

Ze zijn ontworpen met grote, zachte wielen voor een fijne en stabiele rit. Veel kinderen vinden het fijn om te beginnen met skaten door gewoon rond te rijden, dit maakt cruisers goede boards voor beginners. Dat gezegd zijn ze natuurlijk niet alleen maar geschikt voor beginnende skaters, ze zijn leuk voor rijders van alle niveaus en handig voor transport.

Welke maat cruiser board moet ik nemen voor kinderen?

Cruiser boards voor kinderen komen in verschillende maten afhankelijk van het merk en de stijl. Een van de meest belangrijke dingen om in gedachten te houden is de breedte van het deck. Voor een kind van ongeveer 8 jaar oud, zal een deck tussen de 6 en 8 inch ze de beste skate-ervaring geven. Op een te breed deck zal het lastig zijn om te leren rijden. Bekijk onze Skateboard Maattabel om zeker te weten dat je de juiste maat aanschaft voor je kind.

Je zal het begrip mini cruiser vaak tegenkomen wanneer je naar cruiser boards aan het kijken bent voor je kinderen. Deze boards hebben een gelijk formaat aan kinder-cruiser boards, maar ze zijn geschikt voor zowel volwassenen als jongere rijders.

Het is erg belangrijk dat je kind bescherming draagt wanneer deze de straat op gaat op hun nieuwe cruiser, dus zorg ervoor dat je de juiste kinder-skateboardbescherming koopt.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden