×
Menu

Flat peak caps & snapbacks

  Filter
Kleur
Merken
Stijl
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Maak de skate look compleet met een skateboardpet

Een snapback is een must have voor de garderobe van elke skater. Wanneer het aankomt op het kiezen van een skate cap heb je enorm veel keuze. Alle grote skatemerken zoals Vans, Dickies en Santa Cruz maken een hoop verschillende stijlvolle en comfortabele caps. Je kan kiezen tussen verschillende stijlen, zoals strapbacks, snapbacks of een flat peak cap, ze worden ook gemaakt met 5 of 6 panels. Dit geeft een andere look aan de caps, maar niet een ander draaggevoel.

De naam snapback komt van de manier waarop de cap gesloten wordt - er is een plastic band op de achterkant waar je de kleine knopjes op hun plek "snapt". Met strapbacks heb je in plaats van deze knopjes een poly strap die je kunt gebruiken om de cap strakker en losser te maken zoals jij wilt. Dit design zorgt ervoor dat de meeste caps altijd passend gemaakt kunnen worden.

Caps voor het skatepark

Het hebben van een pet is niet alleen voor een coole uitstraling. Je snapback zal je beschermen van de zon op de zomerdagen en ervoor zorgen dat je je kunt focussen op het skaten. Onthoud wel dat een pet geen vervanging is voor een helm. Wanneer je gaat grinden en skaten is het altijd aan te raden om een Skateboardhelm te dragen voor een volledige bescherming van je hoofd.

Meer uitrusting nodig voor tijdens zonnige dagen? Neem een kijkje in ons assortiment zonnebrillen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden