×
Menu

Skateboard beschermingsset 3-delig

  Filter
Kleur
Merken
Maat

Met een 3-delige beschermingsset ben je helemaal klaar voor het skatepark

Het dragen van skateboard pads is essentieel om je te beschermen tijdens je skatesessies. Het is net zo belangrijk als het dragen van een helm en het helpt om blauwe plekken, verwondingen en blessures te voorkomen. Beschermers zijn noodzakelijk voor beginners, maar het is ook aan te raden voor gevorderde rijders die meer risico nemen bij stunts.

Een 3-delige beschermingsset bevat over het algemeen beschermers voor je knieën, ellebogen en polsen. Het aanschaffen van een volledige beschermingsset heeft de volgende voordelen: Het is handig om alles in één te hebben, de kwaliteit en maat komen overeen en het geeft je een stijlvolle, matchende look.

Welke maat beschermers heb ik nodig?

Voor skatebeschermers ben je op zoek naar strakke en veilige pasvorm, wat niet knelt. Als je niet zeker bent over welke maat je nodig hebt, kan je met een flexibele meetlint en de gegevens uit de maattabel bij het product de juiste maat vinden. Vergeet niet dat veel beschermers klittenband hebben, waarmee je de pasvorm naar wens kan aanpassen. Er zijn beschermers beschikbaar met een hard shell of een soft shell. Hoe de beschermers aanvoelen en hoe ze passen, is daarom ook afhankelijk van welk soort bescherming je aanschaft.

Het schoonmaken van skateboardbeschermers

Het is de moeite waard om je skateboardbeschermers om de zoveel tijd schoon te maken, zodat ze weer fris ruiken. De meeste beschermers kunnen in de wasmachine gewassen worden, maar het is aan te raden om voor het programma 'fijne was' te kiezen. Voeg wat wasmiddel toe en laat de wasmachine zijn werk doen.

Als je wilt voorkomen dat je beschermers gaan stinken kan je ze na gebruik even laten luchten. Daarnaast zou je ook voor een beschermingsset kunnen kiezen die als kenmerk betere vochtventilatie heeft.

Heb je de perfecte beschermingsset gevonden, maar ben je nog op zoek naar een helm? Bekijk dan onze selectie Skateboard Helmen.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden