×
Menu

Inline / Street Hockey

Goed te weten

Op deze pagina vind je al onze uitrusting voor inline hockey en street hockey. Of je nu een beginner bent of inline / streethockey op hoog niveau speelt, wij hebben altijd veel uitrusting, dat precies past bij jouw behoeften.

Inline hockey wordt gespeeld op een droge ondergrond, dus je gebruikt skates in plaats van schaatsen. De meest voorkomende vorm van inline hockey wordt gespeeld op inline skates en de 2 teams bestaan ​​uit 4 spelers en een keeper in elk team.

Wat kenmerkt inline hockey skates?

Inline hockey skates zijn zeer vergelijkbaar met hockey schaatsen. De skates in deze categorie zijn allemaal inline skates, je gebruikt dezelfde techniek als bij ijshockey. De schoenen zijn sterk en duurzaam en hebben tegelijkertijd een goede pasvorm. Omdat de schoenen veters hebben, passen ze zich aan aan de voeten, dat maakt de pasvorm nog beter. Veel van de schoenen hebben een ventilatiesysteem, dat is handig als je een sport beoefent. Het frame is meestal in aluminium en de wielen zijn vrij klein met een hardheid rond 84A - iets zachter dan wielen voor indoor gebruik. Voor meer informatie over hockey wielen, bekijk onze aankoop hulp: Aankoop wielen voor inline skates .

Welke uitrusting heb ik nodig voor inline hockey?

Wanneer je inline hockey speelt, heb je voornamelijk inline skates en een stick nodig. Hoeveel veiligheidsuitrusting je nodig hebt, hangt af van het specifieke soort inline hockey dat je speelt. We hebben een breed assortiment van apparatuur voor inline hockey. Je kunt hier alle vinden, van sticks en inline skates tot lagers, wielen en olie. Bekijk op onze aankoop hulp: Het Aankoop van hockey uitrusting, voor meer informatie over de uitrusting.

Naast deze producten, hebben we ook goalie uitrusting voor inline / street hockey. Neem contact met ons op als je geïnteresseerd bent in goalie uitrusting, want dit is niet beschikbaar op de website.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden