Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Accessoires

Vorige
Volgende
Pagina 1 van 2

Wat zijn de beste watersport artikelen?

Watersport uitrusting, ook wel watersport onderdelen genoemd, zijn onmisbaar voor elke watersporter die graag naar het strand gaat. Ponchos om je om te kleden vallen in deze categorie, deze beschermen je niet alleen tegen de hete zon of koude wind maar geven je ook de mogelijkheid om comfortabel je zwemkleding aan te doen. Elke goede surfboarder heeft een reparatie setje inclusief gereedschap bij zich, vooral als je gebruik maakt van een opblaasbaar board.

Bij je watersport artikelen wil je ongetwijfeld ook een nieuw ventiel hebben zodat je niet voor niets naar het strand bent gekomen. Je kunt dan gemakkelijk je ventiel met wat lijm repareren op je Standup Paddle Board en toch nog het water op gaan. Een sleutelkluis is de ultieme oplossing om je sleutels in te bewaren tijdens het surfen. Een sleutelkluis kan aan je bergruimte of je auto geplaatst worden zonder dat je bang hoeft te zijn dat het gestolen wordt.

Wat zijn de beste watersport artikelen voor mijn auto?

Niet alle watersport liefhebbers hebben de luxe om rechtstreeks vanuit huis in het water te kunnen springen. Als je met de auto naar de bestemming moet reizen is het verstandig om een handdoek voor je autostoel, dakdragers en/of torx schroevendraaiers aan te schaffen. Zelfs als je nat en zanderig bent zullen de waterdichte handdoeken voor je autostoelen je helpen zonder problemen in je auto te stappen.

Dakdragers zijn de ideale optie als je geen ruimte in je auto hebt voor je board. Hiermee kun je je gear zelfs vervoeren over oneffen terrein. Een torx schroevendraaier moet je als reizende surfer altijd bij je hebben. Hiermee kun je altijd je gear aanpassen terwijl deze nog op de auto ligt.

Ben je opzoek naar meer watersport artikelen? Bekijk onze watersport bescherming en wetsuits pagina's.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden