×
Menu

Rolski pakket

  Filter
Merken

Goed te weten

Een rolski pakket - alles wat je nodig hebt

In deze categorie vind je een selectie van rolski pakketten.

Een rolski pakket bevat alle benodigde onderdelen voor rolski tochten. Wij bieden rolski-pakketten aan voor zowel beginners als ervaren rolskiërs. Het is erg handig om als een beginner een rolski pakket te kopen, zodat je verzekerd bent van bijpassende bindingen. Het kan ook een voordeel zijn voor ervaren rolskiërs om een rolski pakket te kopen, om een korting te krijgen op een compleet kwaliteit rolski pakket. De pakketten zijn van de merken Swenor, SkiGo en Elpex, volgens ons de beste merken van de huidige markt.

Alle pakketten op onze website zijn zorgvuldig samengesteld door onze experts. Je kunt er dus vanuit gaan dat alles geweldig bij elkaar past. Het is erg belangrijk dat de bindingen en de boots met elkaar samengaan. Met de pakketten weet je direct dat alles samengaat.

Geweldig voor het langlaufen

Roller skiën is een geweldige manier om aan je techniek te werken voor het langlaufen. Aangezien niet alle landen het hele jaar een leuke laag sneeuw hebben, is dit de manier om toch het hele jaar te langlaufen.

Net zoals bij de aankoop van bindingen en ski's krijg je ook bij de rollerski's gratis montage van de bindingen. We adviseren om dit door ons te laten doen, aangezien alles wordt afgesteld op basis van je gewicht en lichaamslengte.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden