×
Menu

Scooter Accessories & Miscellaneous

  Filter
Merken

Goed te weten

Ben je op zoek naar de laatste details voor je stuntstep?

Ben je de laatste details aan het verzamelen voor je stuntstep? Dan is het zeker goed om hier nog even rond te kijken. In deze categorie vind je step gereedschap, onderdelen, uitrusting en andere accessoires die niet in de andere categorieën passen.

je vind hier alles van step gereedschap en spacers, tot sloten voor je step en voetstukken, zodat je je stuntstep kunt parkeren zonder het risico dat hij omvalt.
Als je 's avonds wilt rijden, kunt je hier ook lampjes vinden die gemakkelijk te installeren en te gebruiken zijn. Ze maken je zichtbaar op de weg voor een veilige rit.

Laat ons helpen bij het monteren van je stuntstep.

Als je zelf liever geen onderdelen installeert, is het mogelijk om dit uit te besteden aan onze stuntstep montage service, waar onze stuntstep workshop ervoor zorgt dat step onderdelen correct worden samengesteld en aangepast naar jouw behoeften. Het is belangrijk dat de onderdelen correct geïnstalleerd worden op je step. Niet goed aangedraaide schroeven en bouten kunnen gevaarlijk zijn en onderdelen die niet passen, kunnen ernstige gevolgen hebben. Als je niet helemaal zeker weet hoe je de diverse step onderdelen installeert, dan kunt je het aan ons professionele team overlaten.
Als je nog vragen hebt over de diverse step onderdelen, neem dan gerust contact met ons op en we zullen het voor je uitzoeken.

Deze diverse categorie kan standaard onderdelen voor je step bevatten waarvan je niet eens wist dat je ze nodig had, of dat ze bestonden. Kleurrijke wraps voor het stylen van je bars of een specifieke step rugzak - je kunt het hier allemaal vinden.

Doe hier inspiratie op over hoe je die kleine, extra waardevolle upgrade geeft aan je stuntstep.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden