×
Menu

Step accessories & diverse producten

  Filter
Merken

Goed om te weten

Welke verschillende soorten stuntstep accessoires zijn er?

De juiste stuntstep accessoires aanschaffen is essentieel voor iedereen die zijn setup wil aanpassen of upgraden. Deze categorie bevat alle stuntstep accessoires en diverse producten die je nodig hebt voor je stuntstep, zoals skate tools, bar ends en stuntstep stands.

Een skate tool is een van de eerste dingen die elke stuntstep rider moet overwegen. Een skate tool helpt je om je om de moern en bouten op je stuntstep vast te kunnen zetten als deze los beginnen te komen.

Je wilt er waarschijnlijk ook over nadenken om je stuntstep bar ends, of end plugs, te upgraden. Bar ends verlengen de levenduur van je bar doordat deze beter beschermd wordt. En door een stuntstep standaard aan je uitrusting toe te voegen heb je altijd een stevige plek waar je je stuntstep kunt parkeren als je hem even niet gebruikt.

Kan ik mijn eigen stuntstep monteren?

De meeste stuntsteppen worden gemonteerd geleverd, maar als je ervan overtuigd bent dat je het zelf kan is het mogelijk om je eigen stuntstep helemaal zelf te bouwen. Wees er alleen wel zeker van dat je alle juiste onderdelen hebt, en het juiste gereedschap om het in elkaar te zetten. En voor jongeren geldt dat ze onder toezicht van een volwassene moeten staan tijdens het monteren.

Wil je je look, aanpassen maar weet je niet zeker weet hoe je dit moet doen? Neem dan een kijkje bij onze Custom Stuntstep Builder. Maar, als je er naar uitziet om je eigen stuntstep te bouwen maar je hebt wat hulp nodig bekijk dan onze handleiding Montage van een custom stuntstep.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden