Winteruitverkoop
Winterseizoensuitverkoop   -  GEBRUIK DEZE CODE WINTER10  -  Klik hier
×
Menu

Skihandschoenen & wanten

  Filter
Merken
Maat
Geslacht
Activiteit
Vorige
Volgende
Pagina 1 van 4

Skihandschoenen Houden je Handen Warm en Droog

Een goed paar skihandschoenen of wanten zijn essentieel voor het beschermen van je handen tegen de kou tijdens het skiën. Als je koude en natte vingers hebt, dan zul je het niet lang uithouden in de sneeuw. De belangrijkste eigenschappen waar je naar moet kijken in skihandschoenen en wanten, zijn waterbestendigheid en isolatie. Handschoenen kunnen gebruikt worden voor het skiën, snowboarden, sneeuwballengevechten of een wandeling in het koude weer.

Wanten of Skihandschoenen?

Wanten zijn warmer omdat je vingers meer warmte genereren wanneer ze dichtbij elkaar zijn. Skihandschoenen zijn natuurlijk ook warm, maar bieden vooral meer bewegingsvrijheid door het individueel kunnen bewegen van de vingers. Dit kan het makkelijker maken om skischoenen vast te maken, of om je kinderen te helpen met het aantrekken van hun kleding. Voor de mensen die altijd koude handen hebben en die de bewegelijkheid kunnen missen, kunnen wanten een goede keuze zijn.

Andere Kenmerken Voor Winterhandschoenen

Het buitenmateriaal van skihandschoenen is meestal gemaakt van nylon of leer, waarbij de laatste van de twee vaak in de wat duurdere modellen terug te vinden is. Dit materiaal biedt goede isolatie en een lange levensduur, mits het materiaal goed behandeld wordt. 3 vinger handschoenen zijn een combinatie van handschoenen en wanten. Zo krijg je de voordelen van beide stijlen in één. Andere kleine kenmerken waar je op kunt letten zijn touchscreen functionaliteit, geritste zakken en handwarmersystemen. De pasvorm van skihandschoenen heeft ook invloed op de warmte en de prestatie. De handschoenen zouden een comfortabele en toch nauwe pasvorm moeten hebben, waarbij er genoeg ruimte is om de vingers volledig te kunnen strekken.

Bezoek de pagina Skisokken of Thermo-ondergoed voor meer kleding om je warm te houden op de piste.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden