×
MENU

Aggressive Frames

  Filter
Merken
Diameter
Frame type

Goed te weten

Het is meer dan gewoon een aggressive skate frame.

Als je denkt dat een aggressive skate frame een rails is die je wielen in hun plaats houdt heb je het helemaal mis. Aggressive skate frames geven de rijder de mogelijkheid om hun inline skates helemaal naar eigen smaak aan te passen, zodat deze helemaal slide en glijdt zoals de skater wil.

Zoals je kunt zien hebben we aardig wat verschillende frames. We hebben aggressive skate frames die de wielen asymmetrisch plaatsen zodat je extra ruimte in het midden hebt. Dit zorgt ervoor dat de skate sneller reageert en op meer plekken kan grinden. Als je op bijna alles wilt grinden, moet je een van deze frames kiezen zonder anti-rocker setup.

Het frame is ook een geweldige manier om je persoonlijke stijl te tonen, de frames komen namelijk in verschillende kleuren. Dus neem iets wat extra tijd om de juiste kleur bij jouw rijstijl te vinden.

Onze skate frames zijn UFS compatibel

Al onze aggressive skate frames zijn UFS compatibel. Een UFS frame past altijd onder een UFS skate, welk merk en maat dit ook mag zijn. Het vervangen van je oude versleten of gebroken skate frame voor een nieuwe is een koud kunstje. Geen excuses meer voor nieuwe aggressive stunts.

Naar onze mening is de UFS skate frames een van de beste ontwikkelingen van de custom aggressive skates, omdat deze standaard ervoor zorgt dat je een aggressive skate frame kunt kiezen van een ander merk dan de rest van je inline skate.