×
Menu

Wetsuit accessoires

Surf 'gadgets' waarvan je niet wist dat je ze nodig hebt

Als je goed voor je wetsuit zorgt gaat deze normaal gesproken voor jaren mee. Maar zelfs als je zeer goed voor je wetsuit zorgt wil het nog wel eens gebeuren dat je een gaatje of scheurtje in je wetsuit krijgt. Om dit te kunnen repareren hebben we neopreen lijm waarmee je dit snel kunt repareren. In deze categorie vind je allerlei wetsuit accessoires waarmee langer plezier van je wetsuit kunt hebben.

Deze wetsuit accessoire heb je zeker nodig

Veel surfers denken vaak dat het genoeg is om je wetsuit met schoon water af te spoelen en in de schaduw te hangen. Als je echt langer van je wetsuit wilt genieten is dat niet genoeg.

Zout uit het water, ultraviolet licht, contact met zand, urine en het constante uitrekken van het materiaal zal op een gegeven moment zijn tol eisen. Het wetsuit werkt voor jou en verdient daarom een schoonmaak beurt, wat rust en een juiste behandeling. Het beste is daarom om een speciale shampoo te gebruiken, die speciaal voor neopreen wetsuits is ontwikkeld. Deze shampoo wordt ook wel wetsuit cleaner genoemd, dit is iets wat we alle wetsuit gebruikers willen aanbevelen. Dit zorgt ervoor dat je wetsuit weer helemaal schoon is, het dood namelijk alle ziektekiemen en bacteriën die er in zitten.

Het belangrijkste om te onthouden is dat heet water de flexibiliteit van je wetsuit stuk maakt. Daarom mag je je wetsuit nooit in een wasmachine doen. Voor het drogen moet je hem altijd binnen en binnenste buiten hangen. Dit moet direct na het schoonmaken gebeuren en zorg ervoor dat hij niet in de directe zon hangt. Geen strijkijzers of drogers, maar dit is logisch!

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden