×
Menu

Vouwsteppen & Verstelbare Kick Scooters

Goed te weten

De vouwstep is een step voor plezier en transport. De step is gemakkelijk op te vouwen en daardoor gemakkelijk mee te nemen.

Vouwsteppen voor transport en plezier

De vouwsteppen in deze categorie (ook bekend als kick scooters) zijn geschikt voor transport evenals plezier buiten, en ze zijn zeer geschikt voor zowel beginners als kinderen. Echter, je moet er wel rekening mee dat deze vouwsteppen verschillend zijn van stuntsteppen, die van een sterk eendelig ontwerp voorzien zijn, om de harde stoten en harde landingen te kunnen weerstaan. Als je je step vooral voor transport wilt gebruiken, kun je het best een step met grote wielen kiezen. Ze zijn geweldig voor vervoer, en de hoogte is een meer geschikte maat voor volwassenen.

De ontwikkeling van vouwsteppen

De eerste kick scooters op de markt waren van slechte kwaliteit en niet erg duurzaam. De steppen werden praktisch opnieuw uitgevonden in de jaren 1990 toen een nieuw soort aluminium step op de markt kwam. Sindsdien is de kwaliteit van de vouwstep alleen nog maar verbeterd en zijn de nieuwe modellen lichter en sterker dan de eerdere modellen. Ze zijn opvouwbaar en verstelbaar en in alle opzichten zeer praktisch en gestroomlijnd. Frenzy, JD Bug en Razor zijn een paar van die merken die geweldige opvouwbare kick scooters voor transport en plezier maken.

Voordat je een nieuwe vouwstep koopt, moet je overwegen voor wie de step is. Als je een bezoekje brengt aan een goed gesorteerde speelgoedzaak zie je ook vouwsteppen. Deze zijn over het algemeen niet van dezelfde kwaliteit als degene die wij verkopen en hebben wellicht een kortere levensduur.

SkatePro
Privacybeleid Cookies Voorwaarden